Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość MrsZielona

Nadżerka

Polecane posty

Gość MrsZielona

Hej, w ciąży lekarz prowadzący wykrył u mnie nadżerkę ale kazałsię nią nie przejmować. Jestem po porodzie podczas którego byłam nacinana i teraz na szyjce macicy czuje jakbym miała rozcięta trochę (wcześniej było normalnie) i do tego po obu stronach czuje dwa guzki, nie zmieniły znacznie swojej wielkości przez ostatnie pół roku jedynie odrobinkę. Nie wiem czy to nadżerkę tak czuć czy rzeczywiście coś nie po kojącego dzieje się w organizmie. Dodatkowo po porodzie pierwszy okres miałam bardzo obfity a każdy kolejny słabszy. Ostatnie dwa na tyle słabe że nie nazwałabym tego okresem. Mam od dwóch miesięcy co jakiś czas delikatne skurcze brzucha i pojawiają się plamienia nie związane z owulacją. Podczas obecnego cyklu @ miałam 5 dni jednak był bardo słaby oraz pojawiał się przeźroczysty śluz. Od 6 dc miałam bardzo przeźroczystego śluzu z nitkami krwi i było jej dość sporo, trwało to do 14 dc a owulacja była 18 dnia cyklu (wynika to z badania szyjki macicy i bólu owulacyjnego). Obecnie jestem w 25 dc a zawsze mam 32 dc. Dodatkowo od 2-3 dni piersi wylewają mi się ze stanika który był nie dawno kupiony dopasowany. Lekarz wraca dopiero po 9.10 proszę do tego czasu o pomoc jeśli któraś miała podobnie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować