Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie umiem gadac z ludzmi..........

Polecane posty

Gość gość

nudna ze mnie osoba chyba :(... mam paru przyjaciol, ale nie poznaje nikogo nowego, widze tyle fajnych ludzi, a ja nie umiem gadac, nie mam nic ciekawego do powiedzenia, nieraz po prostu nie mam entuzjazmu.. bo gadac mozna o wszystkim, a ja uwazam, ze cos jest zbyt oczywiste i po co w ogole mam to mowic i tak zapada niezreczna cisza... stresuje mnie to wszystko.. to jest cos, co dla wielu osob jest normalne, naturalne, ta rozmowa jakos im leci a ja takiej prostej rzeczy nie umiem... bralam pod uwage, ze jestem glupia ,tepa, wiec duzo czytam roznych wiadomosci, newsow, czasem ksiazki, staram sie nie byc ignorantka, ale i tak nieraz mnie zatyka :( nieraz fajne osoby sa takie dosc bezposrednie, podchodza z humorem, zarcikiem, nie do konca serio, trochei ronicznie, a ja czuje sie zbyt glupia zeby takie osoby zaciekawic i po prostu sie zamykam... mimo, ze nie chce. Taka po prostu mam pustke w glowie. jesli chodzi o taka mode czy sport czy telewizja to strasznie mnie to nudzi nie mam pojecia i nawet nie umiem udawac zainteresowania na te tematy... ja wlasciwie chyba bardzo malo entuzjazmu mam do wszystkiego, zwlaszcza do rozmowy :( a tak bardzo bym chciala, potrzebuje ludzi...... strasznie sie czuje samotna.

Gość gość
Ty powinnaś być ze mną kobieto bo jesteś podobna do mnie.

Gość gość
fajnie ze ktos tu czuje sie do mnie podobny bo tak na codzien czuje sie jak z kosmosu, mimo ze nie jestem jakas nadzwyczajna i wyjatkowa obiektywnie patrzac...

Gość gość
podasz gg?

Gość gość
chyba właśnie takiej szukam

Gość gość
58246796

Gość gość
Jakieś kompleksy, bardzo duży brak wiary w siebie, strach przed wyśmianiem, przez to zahamowania. Z powietrza to się nie wzięło. Albo zaryzykujesz i zaczniesz iść na "żywioł" bez analizowania, albo szukaj osób podobnych do ciebie, przy nich będzie łatwiej. Tu ktoś już napisał że też tak ma, zgadajcie się w necie.

Gość gość
jestem podobny ale to nie moje gg

Gość gość
58246796 to moje gg autorki zapomnialam napisac

Gość gość
napisz jeszcze gdzie mieszkasz

Gość całkiem fajna kobitka
Mnie tez sie zrobiło podobnie... :(

Gość gość
całkiem fajna a gdzie mieszkasz ?

Gość gość
mieszkam w Gwadelupie w czarnej d***e:)

Gość gość
olej gg i inne wirtualne znajomości musisz dużo mówić w realu i ćwiczyć spotykaj się z podobnymi ludźmi do ciebie to jedyne wyjście jeśli chcesz coś zmienić

Gość gość
ja w Hondurasie kotasie

Gość gość
w Quito krakowska mc_cipo

Gość gość
w Texasie brudasie

Gość gość
w Arizonie mój Dżonie

Gość mama cwaniaka3
podzszywie jesteś kochany:) az sie rozesmialam z tych kreatywnych odpowiedzi:D ( a ja si enigdy nie usmiecham). Autorko,moze poporstu masz p*****lca,albo schize? autyzm,aspoergera albo fobie spoelczną?:)zwyczjanie w swiecie jestes nudnym ,tepym ałtsajderem i nikt cie ni elubi :) nie przejmuj sie ,jest nas wielu na kafe....tutaj zawsze mozesz z nami pogadac.