Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lek przed mezczyznami, utrudniajacy zycie

Polecane posty

Gość gość

ogolnie niesmiala ze mnie osoba, ale przy mezczyznach szczegolnie.. objawia sie u mnie to trzeseniem rak, tzn w blizszych kontaktach, gdy jakis mezczyzna stanie zbyt blisko ( w moim odczuciu) gdy do mnie mowi, chce cos pokazac, mnie lapie ten lęk i utrudnia mi to zycie :( z pewnej odleglosci jest ok. Nie patrze na kazdego mezczyzne jak na potencjalnego kandydata na meza albo g****iciela... nie wiem skad mi sie to bierze :(

Gość gość
to ciężko studentko tym bardziej że już jutro październik i studentki czekają na klientów

Gość gość
ja to przed babami tak mam

Gość gość
wszystkie tego typu sprawy biora sie z dziecinstwa... pomysl nad terapia bo to sie da spokojnie wyleczyc wyeliminowac tylko trzeba chciec ;) jakie mialas kontakty z ojcem? W porzadku byl? A moze stosowal przemoc? Albo alkoholik? A moze zupelnie wychowalas sie bez ojca? To wszystko rzutuje na dorosle zycie, na terapii trzeba przerobic ten temat, odnalezc prawdziwe przyczyny twoich stanow lekowych i bedzie dobrze :)

Gość gość
Umówcie sie jestescie ulepieni z podobnej gliny

Gość gość
gość dziś to z powodu grzechów lęki sa darem demonów przez grzech zaprosiła do siebie demona i obdarzył ciebie lękiem https://www.youtube.com/watch?v=uyFlchRNG8Q&a mp ;t=1800s wierzyć nie musisz ale wystarczy wrucic do Boga odmuwic modlitwe i po kłopocie x gdzie takich pooyeboow sieją :P:o

Gość gość
ciebie to także czeka prędzej czy później czytaj pismo sw Nie toczymy bowiem walki przeciw krwi i ciału, lecz przeciw Zwierzchnościom, przeciw Władzom, przeciw rządcom świata tych ciemności, przeciw pierwiastkom duchowym zła na wyżynach niebieskich każdy chrześcijanin ma imię je.zusa moc wypędzanie demonów zniewolen uzaleznien od alkocholu czy papierosów marcin zielinski juz to poja i uzdrawia w imie jez/usa

Gość gość
moze i jakis maly ulamek jest od zniewolen ale ja np tez mialem nerwice lekowa i wcale nie przez grzechy tylko przez wlasnego ojca toksycznego alkoholika, dopiero jak sie od niego wyrwalem uniezaleznilem to nerwica przeszla i jeszcze terapie mialem i na terapi poznalem wiele innych osob i tam kazdy swoje leki mial przez rodzicow, wszystko zaczyna sie od dziecinstwa, jak rodzice spieprza sprawe to potem takie dorosle dziecko sobie nie radzi ma leki fobie itp

Gość gość
moze i jakis maly ulamek jest od zniewolen szatana tak mialo byc*

Gość gość
Istnieją trzy główne źródła depresji: 1. pozostałość po zetknięciu się z magią, 2. nieuporządkowana relacja z Panem Bogiem, 3. zranienia z przeszłości. Furtki dla złego ducha (demonów) to przede wszystkim: - numerologia, - korzystanie z usług jasnowidza, - czytanie horoskopów, - wróżka: wizyty, Internet z wróżbami, telewizja (programy ezoteryczne), linia ezoteryczna, - czytanie gazet: Wróżka, Szaman itp., - czytanie książek ezoterycznych, pogłębianie zainteresowania ezoteryką, - senniki, - wizyty u astrologa, - palenie różnego typu kadzidełek (na nich często wypisane są imiona demonów), - karty tarota, zainteresowanie nimi, internetowy tarot, - czytanie i korzystanie z podręczników magii i czarów, księgi zaklęć itp., - przeklinanie kogoś, życzenie mu czegoś złego, - prowadzanie dzieci do czarownic, osób zajmujących się odczynianiem uroków itp., - wywoływanie duchów (choćby w dzieciństwie), - udział w seansach spirytystycznych (czynny lub bierny), - okultyzm, udział w czarnej mszy satanistycznej, - czytanie biblii szatana, czytanie o praktykach okultystycznych, - przyzywanie złego ducha (świadomie lub dla żartów), - podpisywanie układów ze złym duchem, paktów, cyrografu, - uczestniczenie w koncertach (prywatkach, imprezach, dyskotekach) z muzyką satanistyczną, wrogą chrześcijaństwu (treści przeciwko Panu Bogu lub wzywające do kultu osób), - słuchanie muzyki techno, uczestniczenie w koncertach (szczególnie imprezy halowe typu Mayday), - praca w firmach lub dla firm, które są związane z obcymi kultami lub satanizmem, - noszenie, trzymanie w domu znaków kultycznych lub satanistycznych (pentagram, znak węża, smok), - demoniczne gry komputerowe (np. Diablo), - noszenie i/lub trzymanie w domu amuletów (niby mających magiczną moc ochrony przed nieszczęściami), talizmanów (niby mających przynosić szczęście), noszenie pierścienia Atlantów itp.

Gość gość
Taaaa jasne. Już się spotkałam z fanatykami religijnymi. Są gorsi niż wszystkie demony razem wzięte. P****y