Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet mojej przyjaciółki (a sam jestem facetem), dziwaczna relacja

Polecane posty

Gość gość

Mam przyjaciółkę. Tak, tylko przyjaciółkę, tak, możliwa jest przyjaźń damsko-męska, zostawmy to. Od małego była dla mnie po prostu jak siostra. Od zawsze wiemy, że nie jesteśmy w swoim typie i nigdy nawet nie próbowaliśmy smalić do siebie cholewek. Ona wie, jakiego typu kobiety mi sie podobają, ja wiem jakiego typu faceci podobają się jej i po prostu wiemy nawzajem, że "odpadamy". Relacja jest naprawdę świetna, spędzamy ze sobą masę czasu od lat, wspieramy się we wszystkim na zabój (również doradzamy w kwestiach związkowych) i ogólnie luz blues. Otóż ona znalazła sobie teraz faceta. Podobno strasznie nieśmiały, lekka pindzia, itp, no ale jeśli jest szczęśliwa, myślę sobie, spoko. Tymczasem koleś zachowuje się mega dziwnie. Ja chętnie bym go poznał, żeby zobaczyć z kim przyjaciółka układa sobie życie, on za każdym razem wykręca się od takiego spotkania. Tymczasem z jej koleżankami bywało już, że się spotykał, więc tutaj jakoś "nieśmiałość" go od tego nie powstrzymywała. Podobno koleś jest całkowicie uświadomiony, że między nami nigdy nic nie tentego. Zresztą nawet gdyby miał jakiś tam cień podejrzeń, to tym bardziej dziwne, ja wlaśnie na jego miejscu wolałbym się spotkać, zapoznać i obadać sprawę. Tym bardziej, że podobno nigdy nie ma problemu kiedy moja friendzonka mówi mu, że się ze mną spotyka, wręcz sam ją do tego namawia, za każdym razem każe pozdrowić itp. O czym to może świadczyć? Im dłużej koleś się w ten sposób "ukrywa", tym bardziej mam jakieś takie dziwne przeczucie, że może jej się nie dziać dobrze. Co myślicie?

Gość gość
Dodam jeszcze, że kiedy sam byłem w związku, moja dziewczyna od razu poleciała "wybadać" moją przyjaciółkę, co wszystkim wydawało się naturalne.

Gość gość
nie ufa pewnie ci

Gość gość
Nie twój interes grunt ze jej nie tracisz.