Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to może być inna kobieta ?

Polecane posty

Gość gość

A wiec zastanawia mnie jedno dlaczego facet którego poznaje nigdy nie daje mi szansy żeby poznać mnie lepiej. Zazwyczaj poznaje faceta na jakimś portalu randkowym piszemy ze sb swobodna normalna rozmowa. Standardowe pytania kiedy się chce kogoś poznać . No i nagle przestaje się odzywać . Nie wiem o co chodzi ponieważ jakby to powiedzieć nigdy nie dosZlo z facetem do spotkania . Ja rozumiem ze np jakby doszło do tego spotkania przestał się odzywać bo zobaczył mnie i mu się nie spodobałam ale skoro sam do mnie zagadał i po paru wiadomościach przestał się odzywać to tego nie rozumiem wiec przychodzi mi tylko jedna myśl ze to może być inna kobieta ale w tak krótkim czasie ? O co tak naprawdę chodzi. Zdarzyło mi się to już miliony razy i nigdy nie dowiedziałam się jaka jest prawda . najlepiej jakby wypowiedział się facet który właśnie tak robi z kobietami

Gość gość
może miec inna a w necie szuka wrażeń

Gość gość
Jakich wrażeń ? Ze wymieni ze mną kilka zdan?

Gość gość
Wydaje mi się, że po prostu ludzie są zbyt leniwi na poznawanie się lepiej. Zarzucają jak najwięcej sieci, a portale randkowe w tym celują, zagadują w masowych ilościach, ale bez intencji spotkania, raczej popisać i porzucić. Ale dziewczyny nie są lepsze, moja kumpela na czatach pootwierane parędziesiąć czatów - niemal symultaniczna rozmowa z wszystkimi : )

Gość gość
To dziwne zachowanie nie rozumiem takiego podejścia

Gość gość
Jako facet napisze tak: 1.Robia to z nudow czyli pisza i kreca. 2.Udaja kogos innego niz sa. 3.Maja kogos a w ten sposob tylko urozmaicaja sobie zycie. 4.Chcieliby sie spotkac ale sytuacja finansowa lub osobista im na to nie pozwala. Wybieraj ktore chcesz ale skup sie na punkcie 3 i 4 ;)

Gość gość
Ale np to ze pisze do mnie ze idzie z kolegami na piwo 18-stek i w tym czasie się nie odzywa to jest dziwne czy normalne zachowanie ? Bo w sumie ja zawsze jak z kim pisze to bez względu gdzie jestem nie kończę rozmowy i dalej odpisuje

Gość gość
Tzn co miałeś na myśli udają kogoś innego niż są ? Po co ?

Gość gość
Licza na coś.Pewnie glownie im chodzi o urobienie laski ale musza byc niezle zdziwieni jak proponujesz spotkanie...dazysz do niego.

Gość gość
Czemu niby zdziwieni ? Przecież to normalne

Gość gość
Zreszta ja nigdy pierwsza nie zaproponuje tego spotkania

Gość gość
Ile Ty masz lat dziewczyno?sorry ze pytam ale to jest istotne gdyz w roznym wieku przechodzi sie rozne etapy zycia...

Gość gość
Zreszta jak piszą już o taka bzdurę do mnie czyli zrobię laski mu to co ja takie w sobie mam ze zawsze takich przyciągam ? W sensie ze mogę wyglądać na jakaś łatwa czy coś ?

Gość gość
koorfa moze rozmowa z tob ą była tak wciągajaca że sie wjepali pod tramwaj spadli z mostu albo zabili sie o słup? nie wiadomo. bądź optyumistką

Gość gość
ogólnie podziwiam ludzi którzy żyją równolegle w świecie i w telefonie. dla mnie to niewykonalne jest. próbowałem pare razy ale mi sie zaczeły piertolic te dwa światy ze sobą

Gość gość
Poza tym to dziwne bo w sumie jeden koleś napisał mi ze nie chce iść w pewne miejsce tylko dlatego bo mnie tam spotka a jak się zapytałam dlaczego to napisał ze bym go spieszyła czy to w ogóle jest możliwe ?

Gość gość
ja nie wiem jak wy to robicie. serio. ja jak gadam przez telefon t już wpadam w panike że gdzieś go zgubiłem. już tak pare razy miałem dobrze że choociaż rozmówca sie odbrze bawił

Gość gość
wszystko jest możliwe jak widać

Gość gość
02.27 hahaha :D padlem :D Autorko ile oni maja lat?

Gość gość
No a co z tym wyglądem dziewczyny ? Czy mogę wyglądać na łatwa skoro do mnie tylko po to piszą ?

Gość gość
nie wiem musiałabys zdjęcie wkleić

Gość gość
Jestem raczej osoba zawzięta No i nie lubię strasznie niewyjaśnionych sytuacji bo jak się takie zdarzają to No mnie to strasznie denerwuje i chce jakoś to rozwiązać

Gość gość
i tak nie otworze myślełem żenie wkleisz. muszisz sie opisać

Gość gość
Hmm...odwazna jestes :) bardzo to cenie ;) wygladasz na fajna dziewczyne.Pytanie jak wygladaja wasze rozmowy? ;)

Gość gość
Czemu nie otworzysz ?

Gość gość
wyobraź sobie ze w inernecie nie ma zdjęc to samo na portalach randkowych i musisz podać swój rysopis.