Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to może być inna kobieta ?

Polecane posty

Gość gość
Odważna ? Czemu tak sądzisz ? Ogólnie tak jak napisałam nic specjalnego czyli skąd jestem co studiuje co aktualnie robię czy mam jakieś pasje

Gość gość
boje sie że sie zakocham jestem kochliwy poza tym pora już późna jeszcze nabiore ochoty na czułośc a to potem jest troche roboty znowu

Gość gość
02.54 fantasta :/ A to jest konkretna dziewczyna...

Gość gość
może wygladasz na odważna

Gość gość
laski czy łaski,jak laski to jakiś gnojek i nawet by się nie odważył spotkać ,oni tylko pogadają o robieniu laski i uciekną,normalny facet nie pieprzy jak czub tylko gada normalnie i ten się spotka

Gość gość
nie zawsze. to kwestia popytu i podaży. jak mieszka na drugim końcu polski to moze mu sie nie kalkulowac szczególnie jezeli może mieć to samo bliżej

Gość gość
Dlaczego odwazna?bo poprostu wkelilas swoje zdjecie tutaj.Ja bym tego nie zrobil :p Do Twojej wiadomośc***iszesz tu z dwoma facetami tj. ze mna i z fantasta

Gość gość
z desperatem znowu ty sie nie będziesz chciała spotkac i też słusznie. wiekszośc zapewne działa wg algorytmu obowiązującego np w galeriach handlowych. połazi poprzymierza pewnie dochodzą do tego jakieś super questy projektantów portalu co to za portal?

Gość gość
moze w necie są niesmiali chłopcy ,wyczuwają ze jesteś za ostra dla nich za szybka nie w ich guscie więc pocwaniakują i się zmywają

Gość gość
Ja tez jestem kochliwa bardzo szybko potrafię się zakochać azczkolwiek musi mi się on spodobać. Co miałeś na myśli konkretna dziewczyna ? A to zle ze wyglądam na odważna ? Skoro już do mnie piszą i tak myślą to nie rozumiem czemu się wycofują . Zreszta każdy wrzuca na jakieś portale swoje zdjęcia czy to na fb czy insta

Gość gość
tak bywa rozdwojenie jaźni. dysocjacja osobowości. człowiek niby pragmatyczny trzeźwo stąpający po ziemi a jak sie późno robi to wyłazi z niego fantasta. ale serio jest nas dwóch

Gość gość
nie umiesz zaciekawic,zwykłe rozmowy są z każdą,musi byc nić porozumienia albo znikniesz w tłumie

Gość gość
Nie wyglądaj na nieśmiałych

Gość gość
problem w takiej sytuacji polega na tym, ze gdy jedna z osobowości zaczyna dominować druga zaczyna sie nudzic i zasypia. wyglada to smiesznie. szczególnie u takiego realisty jak ja. taki paraliż ciała wzdłóz osi pionowej. plus jest taki że nie zaczne walic konia bo i tak ledwo radze sobie z pisaniem.

Gość gość
To o czym mam rozwiać z kolesiem którego nie znam ? W jakim sensie znikam w tłumie ?

Gość gość
A czemu miałbyś walić konia Haha ?

Gość gość
zresztą to fantast grzebie w rozporku ja dąże do fizycznego kontaktu w realnym świecie. jako normalny facet ani nie niesmiały ani zdesperowany oraz posiadający określony status materialno społeczny który okazuję proponując w konsumpcję kawy za 8 zł w wykwintnych restauracjach pod parasolami przy czym bardziej chodzi mi o to aby w ręce zaproszonej nie wpadło menu ale to już proza zycia

Gość gośćtylko
realista a kto dominuje ty czy panna bo tego nie napisałeś

Gość gość
no cóż nie ukrywajmy że posiadasz wiele zalet. jesteś odważna elokwentna masz trzeźwy stosunek do związków damsko męskich zupełnie jak ja wiele nas łączy

Gość gość
Nie rozumiecie autorki.To bardzo konkretna osoba.Jest tak albo tak.Proste.Ja osobiscie bardzo to sobie cenie.Dlatego jestes dla mnie odwazna i konkretna osoba.Gdybym byl troche mlodszy to bym chcial Cie poznac.W sumie to nie wiem jakie masz kryteria wiec moze... ;) Jak chcesz to podaj jakies kryteria i mozemy porozmawiać. Wydajesz sie byc bardzo dojrzala ;)

Gość gość
Przyznam szczerze ze jeżeli chodzi o stosunki damsko męskie to zdecydowanie to facet dominuje

Gość gość
ja rozumiem autorkę,jest zła ze znikają,chodziło o to dlaczego znikają,zobaczymy co bedzie dalej,

Gość gość
gdyby babcia miała wąsy to by na nich nosiła papiloty

Gość gość
Co ma byc dalej ja już wiem po prostu się już więcej nie odezwie ... i w sumie nie wiem dlaczego

Gość gośćtylko
ona nie zrozumie twojej propozycji,to bedzie dalej

Gość gość
jak to znikają?

Gość gośćtylko
musisz być bardziej kontaktowa ,uwaznie czytać

Gość gośćtylko
ja gadam z zakręconymi ludzmi :-) znikają jak fatamorgana

Gość gość
właśnie.a nie tak znikasz jak ci faceci którzy chcą zębyś im zrobiła laske. wychodzi na to ze też chciałaś zeby ci zrobić laske

Gość gość
No dobrze ale wziąć nie dostałam odpowiedzi czy wyglądam na łatwa dziewczynę ?