Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIANIA kobieta na emeryturze czy studentka?

Polecane posty

Gość gość

Jakie Waszym zdaniem są plusy i minusy jednej i drugiej strony? Macie doświadczenie? Poradzcie proszę. Oszolomom, dzieciarni i bezrobotnym zależnym od mężów/konkurentów dziękuję :-)

Gość MADRAAA PANI8
zalezy kim jestes?kobietą czy mezczyzna? 1.polecam starszą panią ,ale zdrową i energiczna...lubiacą ruch,kreatywną...z mlodymi nie wiadomo,(czy pali,pije,czy jest odpowiedzialna,czy nie siedzi na fejsbuku,czy nie klnie,czy męza ci nie poderwie). 2.babki to babki...(wiem zdarzaja sie wiedzmy,ale wiekszosc to mile starsze panie ktore juz maja wlasne wnuki). zalezy w jakim wieku jest dziecko. Jak ma powyzej 7 lat to zaryzykowałabym studentkę. jak ponizej 7 lat to babkę.najlepiej znasz dziecko,zapytaj je kogo wol...zapros kilka osob na rozmowe i zobacz jak łapią kontakt z dzieckiem wez koniecznie referencje i numer tel.do kogos kto je potwierdzi.

Gość gość
Dziękuję za.podpowiedź, dziecko ma rok I myślę, że emerytke ale taka z werwa. Masz rację. Więcej plusów.

Gość gość
tak jak mowilam-referencje ( i nie wierz na slowo ze odchowała swoje czy bawi wnuki),telefon wez i zadzwon zapytaj. (kazda schozofeniczna wariatka moze klamac ze miala dzieci). umow sie z kilkoma paniami...i zobacz jak one sie zachowują. czy potrafią zabawic dziecko,czy sie przywita z dzieckiem,czy jest zadbana...zadawaj duzo pytan."co by pani zrobiła". i ewentulanie 3 dni platnej proby.

Gość gość
Referencje, zawsze może podać numer kogoś znajomego i będę.oklamana. Kupiłam 3 małe kamerki. Na próbnych dniach będę w bloku obok u przyjaciólki patrzeć co się dzieje w domu.