Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jego niewybredne teksty

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim. Pomóżcie mi zrozumieć. Byliśmy razem, ale on wybrał inną. Ja wyjechałam w długi rejs. A on zaczął wpisywać mi dość chamskie teksty na facebooku, moim i moich znajomych. Zastanawiam się dlaczego? Jak myśłicie.

Gość gość
a co tu do zrozumienia. miałaś lovelasa; wystarczył wyjazd i wyszło szydło z wora. daj spokój kobieto.

Gość gość
Czekaj, lovelas to jedno, a ...gdyby tylko był lovelasem to gdy wyjechałam to cześć pieśni, jeszcze lepiej dla niego, i nie zajmuje się wpisywania tekstów u moich znajomych i u mnie, bo po co?

Gość gość
po to by ci dokopać, a samemu wyjść z tego obronną ręką. nie zdaje sobie jednak przygłup sprawy, że tylko się pogrąża. a Ty nie bądź idiotką i nie reaguj bo o to mu chodzi.

Gość gość
też tak myślę, że chce mnie sprowokować, żebym go zauważyła, ale po co? Na dodatek te teksty naprawdę są mocno seksualne i chamowate, wpisuje je tak, żeby moi znajomi to widzieli.

Gość gość
A co myślałaś że jak wyjedziesz to nikt się nie dowie, że zagranicą się nie liczy, że robisz to anonimowo? 😠

Gość gość
Ale co robie anonimowo? kto się nie dowie?

Gość gość
10:54 bredzi. a Tobie jeszcze raz radzę nie reagować. zajmij się innymi sprawami. cham zostanie chamem i nie zmieni go nawet nowy garnitur. tak więc nie masz się czego obawiać. tylko on sobie szkodzi. a znajomi dziś są, jutro ich nie ma, takie życie. nie warto więc swojej energii zużywać na tego typu sprawy, kiedy wokół jest o wiele więcej ciekawych, niezbadanych spraw. miłego dnia życzę i uśmiechnij się :D przecież to wszystko, to nie koniec świata 🖐️

Gość gość
Jak myślicie, to z zazdrości? Zabolało go, że ot tak wyjechałam?

Gość gość
Myślicie że to może być z zazdrości, zabolało go?

Gość gość
To jest możliwe, bo zamiast cieszyc sie nową niunią mu sie chce wypisywać na Twoim facebooku

Gość gość
Może go to zabolało a może po pijaku robi sobie "żarty" Nie możesz go usunąć ze znajomych?

Gość gość
Wszystkie tak myślą, wyjadę ,,wyszumię" się, nikt nie będzie wiedział, a jak by co to wrócę i znajdę porządnego kochającego nad życie faceta :-D