Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu na tym forum jest tyle infantylnych chlopcow ?

Polecane posty

Gość gość

ile wy macie lat? 11 czy 13? jak czytam co piszecie to wydaje mi sie, ze chodzicie go gimnazjum, zycia nie znacie, kobiet ani troche, dorosnijcie najpierw a potem wypowiadajcie sie na forach, bo waszych bredni czytac sie nie da, wezcie sie za odrabianie lekcji, bo jutro do szkoly trzeba isc, a nie spamujecie Kafeterie - forum dla kobiet. To nie jest miejsce dla was dzieciaki.

Gość cięty
uspokój się kobieto i daj dzieciom dorosnąć - te męskie c*** też potrzebują gdzieś się wygadać , a w realu nikt ich nie słucha

Gość gość
Sa tu dzieci, bo tylko to potrafią, wirtual, w realu gęby nie otworzą, nie mają o niczym pojęcia, to się tu popisują, albo nastolatki zadające głupie pytania typu czy jestem w ciązy 4 dni po okresie bo test negatywny, a mam coś tam... to dzieci, które zamiast czerpać wiedze od mądrzejszych, czy dorosłych traktują forum jako najwyższą mądrość, medium, kompendium rzetelnej wiedzy a w internecie można napisać wszystko, byle brednię.

Gość gość
A wy lepsze jesteście? Stare sfrustrowane panny, księżniczki z drewna albo puszczalskie nimfomanki. Swoją wiedzę o mężczyznach czerpiecie z serialików i cosmos**tu.

Gość gość
gość dziś x wracaj dziecko do piaskownicy

Gość gość
dziecko dostało menopauzy że tak się innych czepia?

Gość gość
Prawdziwy mężczyzna się czymś takim nie zajmuje.

Gość gość
"czerpać wiedze od mądrzejszych" a oni sie tak tą mądrością z każdym dzielą?

Gość gość
A jacy to nie infantylni?

Gość gość
Np. tacy którzy wiedzą jak pisać "nie" z przymiotnikami.

Gość gość
to przeciwstawienie

Gość gość
Wy same siebie nie rozumiecie, same z inną kobietą nie potraficie 5 minut wytrzymać bez rycia i prowokowania awantur więc czego wymagacie od faceta? Cieszcie się że w ogóle trafiacie na debili którzy dają sobie cipą oczy zasłonić i w ogóle się z wami wiążą.

Gość gość
k.... jego mać baby to są dajcie spokój Dobrze że chociaż przyjemne i miętkie w dotyku

Gość gość
no faceci obecnie rzadko kiedy nadarzaja za kobietami.

Gość szry
gość dziś - "nadazaja" co do autorki - wyglada na to ze jestes jedna z tych ktore wiedza lepiej od wszystkich facetow jak to jest "byc" i "zachowywac" sie jak "facet". przeczytaj co nastepuje BARDZO uwaznie: nie masz zadnych podstaw do tego, aby utrzymywac, ze masz jakakolwiek wiedze o osobach/zyciu plci przeciwnej, jedyne co faktycznie robisz, to projektujesz swoje ZACHCIANKI, LĘKI i OCZEKIWANIA wynikajace z wlasnych kompleksow i zachamowan, jednoczesnie stawiajac sie na piedestale wszechwiedzy i najwyzszego autorytetu, starajac sie na sile WYMUSIC na innych przyznawanie ci racji. to nie tyle bledna ile kompletnie oderwana od rzeczywistosci postawa. LECZ SIE - to przyjacielska rada. choc pewnie wywola tylko agresje i kolejny atak histerii.

Gość gość
ty powyzej - to jest forum publiczne . ktos zadał pytanie i kazdy pisze jak mysli. nie atakuj mnie . jak sobie nie radzisz w zyciu to skorzystaj z pomocy specjalisty.

Gość gość
wiedzmin idz na terapię bo masz problemy psychologiczne.

Gość szry
pytanie - a jakze bylo. po czym nastapilo wylewanie zalow, zrzucanie odpowiedzialnosci, oskarzenia, uzewnetrznienie kompleksow, agresja. w przeciwienstwie do tego co sie "objawilo" ocenilem wypowiedz/zdanie tak, jak sama je przedstawilas. bez obrazania, inektyw, odniesien do "rzeczywistosci"(jaka chcialabys widziec). pomijam fakt z jakiego sie rozgrzeszasz, jednoczesnie usilujac wymoc NA MNIE jego przestrzeganie: TO JEST FORUM PUBLICZNE!!! nie musze znosic tych twoich bredni, skamlenia i szczekania ani tym bardziej nie musze znosic spokojnie tego gowna, ktore wylewasz wiadrami. co do tej pory czynilem, a co, jak widac, nie tyle nie zostalo docenione, co sam fakt zostal kompletnie pominiety. WIEC skoro jak zwykly debil atakujesz, to jak na zwylego debila przystalo mozesz sie spodziewac jedynie tego samego. "nie atakuj mnie" - nie atakuj nikogo, te swoje wypocone zachcianki najpierw stosuj do siebie, po fakcie za pozno imitowac nad nimi myslenie. bo co, myslisz ze jak potupiesz girami i powszeszrzysz, jacy wszyscy sa dziecinni, to ktos uwierzy widzac taki obrazek, ze jestes dojrzala? HA, zaklinanie rzeczywistosci to chyba jedyne co potrafisz. oj i co teraz zrobisz... zaczniesz mi grozic jakimis konsekwencjami? bedziesz sie podszywac? wylejesz kolejne wiadra tych swoich pomyj ze swojego pomylonego umyslu? SMIALO. nie widze powodu zeby zachowywac sie godnie i odpowiedzialnie wobec rozwrzeszczanego dzieciaka, ktoremu wydaje sie, ze skoro metryke ma wystarczajaca to jest dorosla osoba.

Gość N i e d o r o z w i n i ę t y
Może dlatego, żebyś się pytała.

Gość gość
czemu na tym forum jest tyle infantylnych chlopcow ? może dlatego, że też jak Ty nie znają polskiej gramatyki???

Gość gość
Ale babie dojebał . Poszło jej w macice . I co nie masz odpowiedzi bo ci chooj w gardle siedzi .

Gość gość
Sama jestes infantylna macico perłowo .

Gość gość
A ja znam gramatykę . Bo w szkole byłem prymasem i miałem piątków jak mrówków i naucz sie babo odmianów .

Gość gość
Kolejna przemądrzała polska kretynka.

Gość gość
Na tym forum i tak liczba infantylnych dziewczynek ich przewyższa,więc tak nie szczekaj.

Gość gość
No właśnie skąd na ziemi a zwłaszcza w Polsce tyle pustych infantylnych kobiet które każdego obwiniają o swoje miłosne nie powodzenia. Ten słynny tekst "nie mam szczęścia do facetów" i tu następuje litania krzywd. Jeszcze się nie zdarzyło żeby kobieta napisała/powiedziała coś takiego "wybieram samych palantów/dupków. A przecież to jest sedno problemu i temat cech które je pociągają a które sprawiają że stale ląduje ze łzami w oczach, złamanym sercem, bolącym tyłkiem, ze spadającą samooceną. Nie mówią tak bo odsuwają od siebie myśl że same są sprawcami swoich kłopotów. Mając rozum, wolną wolę wybierają tak a nie inaczej. Potem następuje wyparcie swojej odpowiedzialności i zły jest cały świat ale nie ona. Ona zawsze niewinna. Kosmos, Bóg czy diabeł wie co jeszcze sprawiło że ileś tam lat spędziła w związku z kimś kto ją krzywdził i zostawił emocjonalnym wrakiem. Nie drogie panie każdy odpowiada za swoje czyny i ponosi konsekwencje swoich decyzji. To się nazywa dorosłość. To wy i tylko wy jesteście sprawcami swoich nieszczęść miłosnych. Więc może już pora przestać obwiniać wszystkich dookoła, przestać zachowywać się jak rozkapryszony bachor i zacząć używać również mózgu (może głównie jego) podejmując decyzje z kim było by mi po drodze i z kim mogłabym iść przez życie. Szaleństwem jest bowiem stale robić to samo (stale te same błędy) i oczekiwać innego rezultatu (teraz mi się uda, będę w szczęśliwym związku).