Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matka wtraca sie do mojego zycia

Polecane posty

Gość gość

mam 31 lat, pracuje, mieszkam z mama ale mamy oddzielne mieszkania taki blizniak. jakis czas temu rozstalam sie z facetem teraz czesto wychodze spotykam sie ze znajomymi. a moja matka ciagle mi robi o to awantury. masakra

Gość gość
nie może się pogodzić z faktem , że ona od 20 lat sama a ja sypiam z dwoma naraz. mam potrzeby

Gość gość
Czyli matka jest toksyczna. Dziwie sie ze tak ulozylas zycie zeby tak blisko niej mieszkać. Z toksycznymi osobami nieraz trzeba zerwac kontakt. Pomysl ze tak bedzie a nawet jeszcze gorzej. Matka juz sie przyzwyczaila do rządzenia twoim zyciem i nie przestanie. Wspołczuje.

Gość gość
nic do niej nie dociera. ciagle mnie krytykuje ze wychodze ze znajomymi. wczoraj pojechalismy na impreze do innego miasta i wrocilam dzis w poludnie, a ona sie czepia ze opinie sobie psuje i takie tam.

Gość gość
1. traktuje cie jak swoja wlasnosc 2. uwaza, ze za bardzo staniesz sie indywidualna/ ze swoimi znajomymi i ja zostawisz. Stracicie kontakt, a ona przestanie sie liczyc 3. jest zazdrosna, bo sama tak nigdy nie zyla 4. widzac ciebie ze znajomymi ma zal do swojego zycia 5. jest starodawna mowiac, ze kobieta ma reputacje 6. olej na calosci

Gość gość
po całości może nie olewaj, ale wyprowadzka i ograniczenie kontaktów raczej wyjdzie ci na zdrowie

Gość gość
ona wciaż naiwna boi się o mój "wianek"

Gość gość
ktos sie podszywa pode mnie. czy jest cos zlego w tym ze zaczelam poprostu zyc

Gość gość
zwyczajnie powiedz jej, ze to nie jej sprawa. Co robisz i z kim to twoj biznes i, ze moze i jej by ulzylo, jakby troche wyluzowala i kij z duuuupy wyjela.

Gość gość
"mamo, wyjmij kij z doopy", to by było dobre :D a oprócz ciebie ma kogoś, masz rodzeństwo? Ojciec z wami mieszka? Może po prostu czuje się samotna?

Gość gość
mam starsza siostre. mama ma swojego faceta tylko ze on pracuje za granica