Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to za kretyńska moda

Polecane posty

Gość gość

chciałam sobie kupić płaszcz , wiszą fajne, owszem, dopasowane, ale bez zapięcia!! no żenada, co to za kretyn to wymyślił, to nie na nasz klimat niestety takie bzdety, owszem mogę zanieść do krawca by wszył zamek lub guziki, ale skoro płącę za płaszcz 200-300 zł to ma on być kiompletny, jak uważacie? nosicie ten s**t a tym samym podnosicie produkcję takiego badziewia?

Gość gość
Może to ciążowy

Gość gość
no same ciążowe wiszą, bez jaj...

Gość gość
Mam taki od zeszłego sezonu i nie narzekam. Akurat na nasz klimat w sam raz moim zdaniem. A czasem jak mi zimno, to się owijam. Takich typowych grubych okryć na mróz nie ma w tym fasonie

Gość gość
Są paski do tego. Więc o co kaman?

Gość gość
17:12 dokładnie, też w zeszłym roku kupiłam. Można się owinąć poza tym jest pasek...

Gość gość
Szczerze nie widziałam takich, ale to serio kretynizm. Tak samo jak te spodnie z przeciętymi kolanami - no k****, czasami to jeszcze przybiera postać malowniczych kilku rozcięć, ale ostatnio widuje zwykłe, głądkie spodnie z chamsko przecięte z przodu. Po prostu ludzie teraz to debile i w imię mody wszystko łykną.

Gość gość
Mam taki z zeszłego roku wiązany i bardzo ciepły nie przeszkadza brak guzików

Gość gość
Mój akurat nie jest wiązany i zakładam, że o taki fason autorce chodzi. Ale można dobrać do tego pasek od biedy. To jest zresztą dobry fason dla kobiet, które nie zapinają płaszcza nigdy. Byłam dzisiaj na zakupach i widziałam mnóstwo płaszczy zapinanych, więc autorka narzeka żeby narzekać, bo bez trudu kupi z guzikami..

Gość gość
tu autorka oczywiście że są płaszcze z zapieciem, niektore wory a niektore ok, ale to co mi się najbardziej pododały były bez zapięcia, bo u nas w końcu jesień to zawsze poniżej 20 st temp przecież nie spada, generalnie jest cieplutko i zero wiatru i można sobie pozwolić na rozchełstany płaszcz ... masakra równie dobrze można SE szlafrok kupić, wyjdzie nawet taniej....

Gość gość
Jaki to np ? Podajcie przyklad wstawcie cos

Gość gość
https://www.google.pl/search?q=p%C5%82aszcze+bez+zapi%C4%99cia+forum&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwij24-XktDWAhWB0RoKHeBPAR0Q_AUICygC&biw=1366&bih=637#imgrc=SHLhiGw6nyxb7M:

Gość gość
ALBO od trzech lat probuję sobie kupić ciepły płaszcz zimowy, kuźwa albo pikowane albo wory a jak już znajdę jakiś ładny to oczywiście bez kaptura!!!! kretyni projektują ciuchy