Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest do cholery nie tak?!

Polecane posty

Gość gość

Skończyłem szkołę, pracuję a wręcz z*********m jak mały Chińczyk, zarabiam jakieś tam pieniądze, które i tak mają dla mnie małą wartość, staram się dbać o siebie, mam autko, potrafię sie zachować i wyslowic a mimo to cały czas jestem sam :( jeśli to ważne to mam 22 lata. Czuję się olewany, zbywany na boczny tor. Przyjaciół nie mam. Same znajome twarze, które pojawiają się gdy czegoś chcą. Już powoli mam dość swojego życia. Nie umiem żyć bez miłości, czułości :/ Czemu zawsze gdy czegoś pragnę to ucieka mi to bądź nawet się nie pojawia :( Nie mam nałogów, pracuje, nie latam z imprezy na imprezę, mam zasady... Nie rozumiem czemu nie mogę znaleźć choćby jednej kobiety, która dostrzegłaby prawdziwego mnie, pokochała mnie z wzajemnością z mojej strony. O co chodzi? Inni k****a się na boku, cpaja czy robią inne rzeczy i mają tą swoją drugą połówkę...

Gość gość
Bo jestes niski, brzydki lub nudny

Gość gość
Jesteś jeszcze młody. Wszystko przed tobą. Powodzenia.

Gość gość
21-26 latkowie teraz mają pusto w głowie, choroby psychiczne i często targają się na własne życie gdy tylko coś nie idzie po ich myśli.

Gość gość
Prawie każdy ma jakąś szkołę, ciężko pracuje, zarabia i ma samochód. Może napisz coś o sobie jako o człowieku?

Gość gość
Jesteś tumanem. Oni mają baby, bo chlają,*****ają i ćpają. xDD Właśnie tak. Oni są prawdziwymi facetami, a ty grzeczną i ułożoną tzipą.

Gość gość
O człowieku? Lubię sklejać samoloty, to moja pasja, cały wolny czas na to poświęcam :-)

Gość gość
No to tutaj znajdziesz z 50 chętnych :-D

Gość gość
O kuźwa skleiłem się :-O ...ręka do ...no wiecie 😭 Dzwonie po mamę