Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dash Rysiu

Jak Wam minął weekend

Polecane posty

Gość Dash Rysiu

Co tam u was?

Gość gość
nudy jak chuuj !

Gość gość
Szybko minął. Szczerze.

Gość gość
A nic specjalnego. A co się działo u Ciebie?

Gość Dash Rysiu
A byłem dzisiaj na jednym meczu dzisiaj, wczoraj wieczórem ze znajomymi troszkę się wypiło ;p

Gość gość
A ja myślałam, że byłeś dzisiaj na grzybach. Oj ja naiwniara ;) I co kacyk rano był?

Gość Ilona_79
ja w miarę produktywnie :) byłam na wystawie w Zachęcie, w knajpie z mężem i znajomymi, zrobiłam też obiady na kilka następnych dni. bylam z dzieciakami w media expert kupic im tablety do szkoły (bo mnie naciągnęły na promocję), widziałam się z koleżanką z liceum na kawie... obejrzałam dwa filmy i mialam jedna dluuuuuga wspominkowa rozmowe z mezem :) oby wiecej takich weekendow!

Gość gość
Ja mam zawsze kaca, nawet po cukierkach z alko ;) taki kaprys natury, że mi szybko na głowe wali. A co za mecz?

Coś mi internet pada :( Nie wiem ile dzisiaj bede przez to A mecz to żuzel zalegly co tydzien temu nie było przez deszcz.

Gość gość
Znam te problemy z netem, ale ja to se sama te "spowalniacze" na siebie ściągam, a potem krzyczę jak muli.

Rano cieżko było wstać mi bo mało spałem, a chciałem obejrzeć wyścig, od tego dobrze dzień mi się udał bo wygrał Max Verstappen. Niestety Seb raczej traci szanse na mistrza, w sumie na własne życzenie. Coś jak ja w zyciu

U mnie coś się po psuła jutro powinno być ok. Dzisiaj mecz to w sumie o nic do tego nudny ze ludzie w polowie wychodzili. A wygwizdanie wlasnych zawodników to też niecodzienny przypadek

Gość gość
Dash Rysiu dziś Dzisiaj mecz to w sumie o nic do tego nudny ze ludzie w polowie wychodzili. A wygwizdanie wlasnych zawodników to też niecodzienny przypadek ... aż tak źle było? p.s. Z netem żeby poprawić to możesz wyczyścić cleaner'em, niekiedy pomaga jak się śmieci pozbywasz.

Gość gość
7.00 łazienka komputer kawa. Ok. 10 do pracy. 13 powrót. wycieczka rowerowa z dziećmi. 18.30 spotkanie z kochanką. 20 praed komputer i praca i kafe:-)

Jak to powiedział kolega, wstyd na całą Polske :D Jak przegrać to w takim stylu. Chyba też coś wczoraj po pili

Gość gość
Dash Rysiu dziś Jak to powiedział kolega, wstyd na całą Polske smiech.gif Jak przegrać to w takim stylu. Chyba też coś wczoraj po pili :D . Potem se sprawdzę o tym w necie, bo teraz to się nie przebije przez zaporę :D do google.

Gość gość
bo masz chuujowego neta i c***ada

Gość gość
Minął wyjątkowo dobrze...

Gość gość
bo masz chuujowego neta i kompa hahaha

Chodzi też o wynik dwumeczu. Stal miała bezpieczną przewagę którą kontrolowali jak chcieli w końcówce trochę odpuścili, ale było widać bezsilnośc

Gość gość
Rychu czy ty widzisz ile masz osób w temacie?

Gość gość
Dash Rysiu dziś Widze ;p, fejm sie zgadza Istne szaleństwo, jak Ty to ogarniesz :d