Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Invissible

Dziewczyny jak sobie z tym poradzic

Polecane posty

Gość Invissible

Z mysla, ze dla mezczyzn przyjemniejsza jest masturbacja reka, ze pochwa jest gorsza od reki. Dla nich liczy sie mocny uscisk i tempo. Tylko oral i reka moze to dac. Ze dla nich seks waginalny jest beznadziejny jedynie dla bliskosci. Pamietacie co Teppic napisal? Ze walenie konia jest przyjemniejsze bo facet wie co i jak, zna swoje strefy erogenne. Nie potrafie sobie poradzic z ta mysla. :( co o tym myslicie? Nie bez powodu kazdy facet sie masturbuje nawet jak ma kobiete. Dlaczego nam partner moze wystarczac ale my juz im nie. Po prostu pochwa tego nie da, co moze reka. Dlatego tez tak lubia anal, najciasniej. A ze reka jest ciasniejsza i daje silniejsze bodzce niz pochwa to fakt niepodwarzalny. Cipk..a wlasciwie nie ma zadnych zalet. Wy umiecie z tym zyc czy o tym nie myslicie? :(

Gość gość
Ale tak czy inaczej przyjdzie kiedyś taki dzień w którym zrozumie że jeśli pojedzie autobusem i utknie w korku to w tym samym czasie gdzieś w Afryce wielbłąd wy'sra się na środku pustyni .Ale to tylko krzak na asfalcie leży ihaaa

Gość gość
to nie jest tak, nie o to chodzi . samo wspolzycie jest przyjemniejsze z samego wzgledu ze jest z druga osoba, wieksze podniecenie i doznania, tu nie liczy sie az tak kwestia "ciasnosci"

Gość gość
Ale fakt ze byl taki topik i jak ja go przegladalam to 95% wpisow bylo wlasnie ze masturbacja jest lepsza kurde i ja zglupialam.. Dla mnie seks jest bez porownania lepszy i dziwnie bylo pomyśleć ze dla faceta tak moze nie byc..

Gość gość
odpowiadam ci jako facet, uwazam ze jak najbardziej jest lepszy. bezwarunkowo

Gość gość
g****o prawda c**a zawsze będzie lepsza od ręki a ci co twierdzą inaczej to nieudacznicy na których nikt nie spojrzy!

Gość gość
gdyby ręka była lepsza nikt nie chodziłby do prostytutek a do mojej ulubionej kolejeczka chetnych na szczescie jakos sie udaje wcisnac a panna sobie zarabia nieźle

Gość Invissible
Gosc 21:41 to przynajmniej jest kobieta ktora tez to widziala. Niesty musimy sie pogodzic z tym, ze reka daje wiecej. :( bywa

Gość gość
reka lepsza, trzymajcie mnie... nie za reke place pannie 200 zl za godzine co i raz

Gość Invissible
Ale reka jest lepsza tylko od pochwy. Ale oral jest orzyjemniejszy niz masturbacja. Ciok..a tylko.przegrala ze wszystkim. A jaknsie roznia odczucia te w pochwie a podczas walenia konia? No jak 200 to musi byc warta i porzadna

Gość gość
jest najlepsza. a poza tym lubie wspierac ambitne dziewczyny w dazeniu do celu. a ona doskonale wie jak go osiągnąć

Gość gość
i prawdilowo, brawo