Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Może tak może nie

kto ogląda "chłopaki do wzięcia"?

Polecane posty

Gość Może tak może nie

Jak wam się podoba ten serial? To wszystko na serio czy ustawione?

Gość gość
Myślę że na serio w tym sensie że wiem, że są tacy ludzie. Oczywiście w pewnym sensie też "ustawione" bo zapewne z wielu godzin nagrań wybierają takie kawałki jakie chcą, czy też w jakiś sposób inspirują czy sugerują żeby ci ludzie mówili to czego oczekują realizatorzy.

Gość Może tak może nie
A nie uważacie, że realizatorzy w pewnym sensie ośmieszają tych ludzi? wiekszość z nich to tacy zwykli prości ludzie. Wykorzystują ich naiwność.

Gość gość
Może tak może nie dziś A nie uważacie, że realizatorzy w pewnym sensie ośmieszają tych ludzi? wiekszość z nich to tacy zwykli prości ludzie. Wykorzystują ich naiwność. x Dokładnie, kiedyś widziałam jeden odcinek. Szczerze, to aż przykro się to oglądało, bo właśnie to było dla nich ośmieszające i poniżające. A oni w swojej naiwności prostych ludzi, nawet nie mają pojęcia jaką polewkę z nich inni mają, bo TV na tym show robi.

Gość gość
To zalezy czy ci ludzie czują się ośmieszeni. Całkiem możliwe, że nie. Przypuszczam, że każde pokazanie nawet najszczersze i najprawdziwsze prostego i niewykształconego człowieka ktoś kto to analizuje mógłby uznać za ośmieszające.

Gość gość
Z tym, że oprócz tych prostych i niewykształconych ludzi wystepują tam bądź występowali całkiem na poziomie. Sama też nie uważam się za jakąś mega inteligentną, ale na bank zorientowałabym się, że robią sobie ze mnie niezłą zbite.

Gość gość
Dokladnie jak 21:56, ale teraz już są chyba same powtórki. Wolę rolnika szukającego lansu

Gość gość
To w dużej części ustawione "reality show". Bohaterowie wiedzą, że mają wyjść na głupków bo to się dobrze ogląda, mają z tego forsę i trudno tu mówić o naiwności. Trochę jak Ci co idą do np. mam talent. Przypominam, że panowie do tego programu zgłaszają się sami mimo że wiedzą dobrze jak wygląda to w telewizji.

Gość gość
Od września chyba są już nowe, całe wakacje powtarzali, jak wszystko zresztą.

Gość Może tak może nie
Gość 22.10 Jak można robić z siebie wariata, dla kasy, przecież to cała Polska ogląda. Ich rodzina, znajomi. Ciężko to zrozumieć.

Gość gość
ja to ogladam i mnie to bawi.