Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 36 lat chcialabym miec tak ze 26 nie umiem sie odnalezc w wieku 36 lat

Polecane posty

Gość gość

Tak jakby ten wiek do mnie nie pasował, a kompletnie nie wyobrazam sobie siebie wieku lat 40-45, bo nie chce tez robić swoją osobą wiochy jak "Gocha Magical 3 zł"(z tym, że ja nie pije). Tzn mnie osobiscie nie przeszkadzają takie osoby zachowujące sie niezgodnie ze swoim wiekiem, one nawet są sympatyczne i jak najbardziej na plus. Tylko dlaczego debilni ludzie przekreslają takie osoby? Przeciez nie kazdy musi zyc według SCHEMATÓW :/ i nie oznacza to wcale, że jest gorszy nie mając dzieci i nie zpieardalając na nie i na kredyty w koszernych bankach.

Gość gość
Nie do końca rozumiem, jaki jest twój problem/ pytanie. Czy chodzi o to, że ktoś uważa się za gorszego, gdyż nie pijesz i nie masz dzieci?

Gość gość
chodzi o to, że ja sie nie zachowuje poważnie stosownie do swojego wieku a tym samym nie moge być sobą, bo obawiam sie, że wzbudzam śmieszność - tu jest moj problem. I zastanawiam sie, czy rzeczywiscie tak jest, ze inni sie ze mnie smieją, czy ten problem jest tylko w mojej glowie?

Gość gość
No właśnie ja tez nie za bardzo wiem jak powinna się zachowywać kobieta w wieku 35 lat. W Polsce to powinna być zarobioną matką gadającą tylko o urządzaniu mieszkania, lekarzach, ciotkach, Ikei, kanapach i o tym co mąż robi i czego nie robi. Takiie jest 90% kobiet w tym wieku

Gość gość
Nie analizuj tego czy żyjesz wg jakiegoś schematu bo to twoje życie i to ty musisz żyć konsekwencjami swoich działań. Ocenami innych tak bardzo się nie przejmuj się bo każdemu się zdarza oceniać innych bardzo pochopnie.

Gość gość
gość dziś No właśnie ja tez nie za bardzo wiem jak powinna się zachowywać kobieta w wieku 35 lat. W Polsce to powinna być zarobioną matką gadającą tylko o urządzaniu mieszkania, lekarzach, ciotkach, Ikei, kanapach i o tym co mąż robi i czego nie robi. Takiie jest 90% kobiet w tym wieku x Dokładnie, bardzo dobrze to opisałaś/eś. Musimy troche powalczyć z tym stereotypem, bo on jest bardzo krzywdzący wobec naprawde niejednokrotnie fajnych ludzi (kobiet) stłamszonych przez takie wytyczne. To w większości ludzie odważni, bo mają odwage żyć, tak jak oni chcą, a nie tak, jak narzucają im jakieś "normy z dóópy" które juz od dawna nie przystają do czasów, w których żyjemy. Kobiety i mężczyźni, którzy nie żyją według schematów odgórnie narzuconych NIE SĄ GORSI, a nawet bym powiedziała, są INTERESUJĄCY, inni, nie wykluczajmy ich, bo pozbywamy sie w ten sposób ciekawych osobowości.