Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

dziecko z byłą....

Polecane posty

Gość gość

Witam! Jestem matka i teściowa i mam dylemat: jak powinno wyglądać małżeństwo mojej córki, która wychodząc za maz wiedziała ze przyszły maż ma dziecko z kobieta z nieformalnego związku, który sie rozpadł na długo przed ślubem mojej córki. Wiem z opowiadań, ze moj ziec musial sie starac sądownie o to, by miec kontakt z corka. Matka dziecka utrudniała widzenia z dziadkami i ojcem. I jakież moje zdziwienie, gdy z chwila pobrania sie ziecia z moja córką tamta kobieta natychmiast zmieniła front dzialania. Zaczely sie telefoniczne rozmowy dziadków /rodziców zięcia/ z byla , przywozenie dziecka, bez wczesniejszych ustalen do miejsca zamieszkania ziecia / nadmieniam ze jego rodzice mieszkaja obok mlodych/. Moja corka bardzo sie tym wszystkim denerwuje i jarazem z nia bo z tych kloitni i stesu, poromnila wlasne dziecko, czy rzeczywiscie tak ma wygladac zycie mlodej mezatki?.Tamci dziadkowie obecnie przywoza do siebie to dziecko co weekend....niby mala przebywa u nich /lacznie z noclegim/ ale ziec przesiaduje u rodziców podczas gdy jego zona spedza czas samotnie.Nie musze pisac ze cala ta sytuacja zepsula stosunki miedzy teściami a moja córka, której jest przykro, ze za jej plecami utrzymuje sie teraz kontakty z "byłą". a moze jest przewrażliwiona? bo chce mieć męża na wyłączność? Prosze o rade jak z tego wybrnąć, bo związek /po roku pożycia/ wisi już na włosku..... Dziękuję i Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować