Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obiad z rodzina

Polecane posty

Gość gość

Moj facet z ktorym jestem od ponad roku ma raz w tygodniu regularne obiady z rodzicami i starsza siostra. Nigdy nie jestem na nie zaproszona..i dziwnie sie z tym czuje.

Gość gość
Widac nie jest kimś ważnym by mieli cię zapraszać.O co się obrażasz? przedstawił cie jako swoją narzeczoną rodzicom?

Gość gość
ciesz sie ze mozesz posiedziac sama, gorzej jakby ci tam ciagnal na sile.

Gość gość
Przedstawil mnie. Wszyscy wiedza ze jestesmy razem. Obiady sa zazwyczaj na miescie i w srodku dnia kiedy ja pracuje, wiec oczywistym jest ze nie moge uczestniczyc w tych spotkaniach. Ale...ostatnim razem z jakiegos tam powodu przelozyli wspolny posilek na wieczor... po godzinach mojej pracy, kiedy moglabym spokojnie do nich dolaczyc. Niestety nie uslyszalam na temat tego zebym dolaczyla do nich.

Gość gość
Ha ha, nie moj facet nie ciaga mnie tam na sile i nie mam nic przeciwko spedzeniu troche czasu samej. Mi bardziej chodzi o nazwijmy to 'zasady'. Ja nie wyobrazam sobie a by moi rodzice i siostra mieli ze mna tygodniowe spotkania przy posilku i zeby moj facet nie byl na nie zaproszony.

Gość 112
a w jakim jesteście wieku? co robi Twój chłopak? wg mnie jest to dziwne....na początku zapytałabym o to chłopaka....dlaczego w tych obiadach nie uczestniczysz? myślę też ze Jego rodzina nie do końca Cię akceptuje, dlatego Cię ignorują....Czy na inne spotkania/uroczystości jesteś zapraszana? może te obiady są bardziej służbowe? moze maja wspólną firmę?? trochę mało informacji:-)