Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zalamana! Jasiek Lubicz dzisiaj rozpoczął studia!

Polecane posty

Gość gość

Masakra! Jak sie klan zaczynal to go na świecie nie bylo, a teraz on juz idzie na studia i za parę lat jako magister farmacji będzie sprzedawal nam leki! Jestem zalamana. Czuje sie tak staro. Pamiętam jego pradziadkow ;(

Gość Monika Ross
Nie ma co plakac. Ja wygladam dalej tak samo jak 21lat temu. Wystarczy dbac o siebie.

Gość gość
No ciekawe bo Klan się rozpoczął 20 lat temu a Jasiek w wieku 19 lat już poszedł na studia? Ciekawe :D

Gość gość
Na studia idzie sie mając 18-19lat :)

Gość gość
przestałam ogladac Klan jak zmarł Rysiek...a pozniej jeszcze Kotulanka...załamałam sie. a kto to jest ten JAsiek???czyj syn?-wnuk??? i co z tym schozofrenicznym narzeczonym Kaji paschalskiej?

Gość gość
Ee tam, Rysiek byl paskudny, teraz Grazynka ma o wiele fajniejszego faceta Leopolda :) to samo Pawel, teraz jest z Wigą, zrzedliwa Kryska odeszla w niepamięć :) nawet Stiepan o niej zapomnial. A jasiek to wnuk Eli i Jerzego, po Beacie z Rafalskim

Gość gość
Norbert psychol narzeczony Olki potem byl z siostrą Jerzego, a nastepnie z matka dziecka Michala, nie pamietam jej imienia, taka blondyna. Mają juz dziecko wspolne. Ola natomiast jest z Rafalem, zyja na kocią łapę i nie mają dzieci :) oj chyba dawno nie ogladalas

Gość gość
dzięki dzięki... czekaj ,nie kojarze by oni mieli syna...Pamietam ze corke mieli... a Beata niby wrociła po nieobecnosci.?..i co sie z nią stało? miala jakis zanik pamieci?dlaczego znikneła i dlaczego wrociła? co u Kaji paschalnej? a ten dziadek z Kresów z tą babka jeszcze zyją?:D

Gość gość
Beata ma syna z Rafalskim (jasiek) i corke z Jackiem (malgosia), malgosia jest mlodsza, miala juz akcje z sekta i jest dziwna,rywalizowala z wlasna matka o względy u wuefisty :D a gowniara nawet matury jeszcze nie ma. A to co doprowadziło do zaginięcia Beaty to nie wiem, akurat wtedy nie ogladalam, miala zanik pamieci, co wiecej podmienili aktorkę. A nie ma sprawy :) tak ciocia Stasia i Jeremi sobie żyją, ale nie sledze ich zycia bo oni mnie irytuja. Kaja ma się dobrze, zrobila prawko, jezdzi autem, byla zazdrosna o Rafala, ktorego podrywala najstarsza corka z Rodziny Zastępczej