Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz a zdrada

Polecane posty

Gość gość

Maz zdradził mnie z koleżanką z pracy Ja notabene tez tam pracuje Mówi ze to skończone Jak żyć Jak pracować kolo niej?Staż małżeństwa 30 lat Zdradził jawnie 3 raz a niejawnieKtoz któż to wie?Jak poradzić sobie z nerwica Ta dziewczyna to człowiek bez żadnych zasad zyciowych

Gość gość
Ta dziewczyna to człowiek bez żadnych zasad zyciowych x A twój mąż jakie ma zasady? A ty jakie masz zasady?

Gość gość
Jestem monogamistka tylko maz na zawsze zasada nieczyn drugiemu co tobie NIEMIle Jestem chaotycznaFARSA A może dla drugiej strony to miłe Maz bez zasad

Gość gość
Bo jakos unikasz odpowiedzi na pytanie, kto decydowal o czestosci waszego wspolzycia. x Unika, bo po co się przyznawać? ;-) Przecież najlepiej jest zawsze zrzucić winę na "tą dziewczynę", na niedobrego męża i w ogóle na wszystkich i na wszystko, byle nie na siebie. Żonki za dychę.

Gość gość
"gość dziś Ta dziewczyna to człowiek bez żadnych zasad zyciowych x A twój mąż jakie ma zasady? A ty jakie masz zasady?" X Dokladnie ! Maz swietojeb**** :o

Gość gość
Ok kochana pracować obok kochanki męża nie lada wyzwanie. W każdym razie nie traktuj męża jako góru a osobę obok ciebie, ją olewaj na tyle ile się da.

Gość gość
nie traktuj męża jako góru a osobę obok ciebie, xxx Dokładnie! I pamiętaj żeby mężowi nie dawać d**y! :D

Gość szry
eh... serio... zdradzajaca "polowke" w cholere zostawic, chyba ze masz sama sprawki za uszami. jak nie... po co kobieto sie tyle meczysz?

Gość gość
Bardzo pechowa jest ta trzydziestka. Sporo panów po przekroczeniu stażu 30 lat , kica w bok. Mój też sobie kicnął. Powód- brak seksu. Kicnął raz, więcej nie wiem. Ale skr****** poczucie winy sprawiło że starałam się dać szansę naszemu małżeństwu. Minął rok . Nic mu teraz nie mogę zarzucić ,ale nie potrafię przebaczyć i zapomnieć . Ta pani , młodsza od nas o 20 lat , jest już zawsze z nami.Chwilami nie wytrzymuję i myślę o rozwodzie.

Gość gość
Pracujecie razem? Sprawa prosta ja poszłabym do Szefa/Szefowej na szczera rozmowę!!! Powiedziałbym co i jak! Nie wyobrażam sobie pracować obok Niej i Niego razem!!! Wyznaje zasadę: gdzieś się mieszka i pracuje tam sie- nie roocha!!! Teoj mąż to idiota! Dziewucha nie lepsza, ale On Ci sie puścił!!! Do Szefa marsz- zrobiłabym wszystko, żeby ja w*****aali z pracy!!

Gość gość
To bardzo dobry układ. Masz ich na oku cały czas. A wcześniej nie widziałaś, co się kręci ?

Gość gość
Jedyna sfera w której dogadywalismy się w naszym związku to sexZawsze tak było Jednak dziewczyna ta ma z tego co wiem lajtowe podejście do seksu Ma35 lat panna dużo pijąc i balujaca nocamiPracowac z nią ciężkie doświadczenie wyobrażam sobie różne rzeczy Wiem ze dużo ludzi nie zrozumiał by mojego postępowania tez siebie nie rozumiem i podziwiam ze są kobiety mocne o silne ja taka nie jestem Cierpię psychika pada a mąż spokojnie a ona śmieje się Zapomniałam napisać ze na prośbę ich oboje powiedziałam ze nie ujawnie tego w firmie Jej ponoć zależy na pracy i na "opinii To co robię jest tak infantylne ze pisząc nawet nie mogę w uwierzyć co robie

Gość gość
Ty słuchasz ich próśb?? Śmieją ci sie prosto twarz i "ona dba o opinie" KOBIETO ocknij sie!! Puszcza sie to nie miałabym żadnych oporów i poszłabym do szefostwa!! On maja Cię w d***e i to co czujesz!! Weź sie w garść i nie daj soba manipulować!! Masz nie ujawniać w firmie bo co?! Słuchasz k***y i k****arza?? Nie masz kobieto do siebie za grosz szacunku!! Myśl o sobie przede wszystkim!!!

Gość gość
Dbaj o siebie!! Ja juz zadbałabym o jej opinie!!! Oj nie miałabym za nic skrupułów dla takiego k******a i kpin prosto w moja twarz!!!

Gość gość
Zapomniałam napisać ze maz mówi ze jak sprawa wyjdzie na jaw to on zrezygnuje z pracy (jest naszym przelozonym)a mój zarobek jest niski boje się To co pisze jest idiotyczne Nadmienię tylko ze jestem kobietą dobrze ubrana wykształcona i ogólnie inteligentna a moje zachowanie świadczyć może o zupełnie czymś innym Chciałam iść do psychiatry ażeby mi wytłumaczył dlaczego tak postępuje ale wasze uwagi poniekąd pomagają spojrzeć na to z dystansemDziekuje

Gość gość
Autorko jestes tak glupia, ze mi Ciebie szkoda!! Śmieją Ci sie w twarz, a ty biedulki jeszcze tajemnice z nimi bedziesz trzymać!! Więcej tu nie napisze bo gowno do Ciebie dotrze!!! Słuchaj sie dalej k***y i k****arza!!!

Gość gość
Jak chcesz wiedziec , co w tej sytuacji zrobić, chcesz wytłumaczenia obiektywnego tego co się dzieje, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
To mi wygląda na provo

Gość gość
a sama dawała czy tylko kłoda?

Gość gość
to mi wyglada na czyjas nude by odkopac prawie roczny topik:D