Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Botoks, wasze wrażenia.

Polecane posty

Gość gość

Mi się film nie podobał, mimo że lubię drastyczne filmy i seriale.

Gość gość
Ja również lubię mocne męskie kino, Niebezpieczne kobiety też nie były wysokich lotów ale film był znosny. Na Botoksie się zawiodłam , jestem w 5 miesiącu ciąży , mimo to najgorsze były dla mnie sceny przedstawiające menelstwo " matka nam jebla" i takie tam . Drugi raz bym na to nie poszła.

Gość gość
Beznadzieja. Dwie części Pittbulla były dobre, ale botoks to już dla mnie żenada. Obrzydliwe menelstwo, jak ktoś wcześniej wspomniał, próby wywołania oburzenia na siłę. Pracowałam i w szpitalu i na policji ( roboty papierkowe, cywilne) i o ile pittbull dużo ma wspólnego z policyjną rzeczywistością (głównie wzajemne podkopywanie się funkcjonariuszy) tak obraz szpitala mocno przesadzony. Jest przemęczenie personelu, wypalenie zawodowe, załatwianie prywatnych pacjentów na fundusz, są błędy i niedociągnięcia...ale wygląda to tak jak w filmie.

Gość gość
Wrażenie mam takie: nie mam zamiaru wywalać kasy w błoto na taką szmirę tabloidowatą.

Gość gość
A wg mnie dobry, prawda ukazana, dobra gra aktorska.

Gość gość
gość dziś "Są trzy prawdy: świento prawda, tys prawda i g****o prawda. " Tu mamy doczynienia z tą trzecią.

Gość gość
Ja wykonuje zawód medyczny i też się zastanawiam skąd oni wzięli tę "prawdę". Jest dużo patologii w polskiej służbie zdrowia, ale to... No nie. I też lubię mocne kino, ale kiedy te mocne sceny mają uzasadnienie i jakiś cel. A to była jatka dla jatki, byle tylko zaapelować. I w ogóle ten film jest seksistowski względem mężczyzn. Ani jedne facet w tym filmie nie jest normalny. Albo zboczeniec, albo psychol, albo koks... No bez jaj :/ UWAGA SPOJLER!!! A wątek osoby, która zmieniła płeć ale jest homofobem, bo nie lubi ciot kompletnie nie wiem po co był, nic do filmu nie wniósł. Jak zresztą mnóstwo scen, które były tylko po To, żeby zapchać czas.

Gość gość
Założę się, że jak zapytam was jak się podobała powieść 50twarzy Graya, to każda z was powie, że super. Gdzie prawda w tym filmie? Prawie w każdej scenie. Patola was boli? No niestety, ale to sama prawda. Porody? Komplikacje? Też prawda. Traktowanie pacjenta? Wykorzystanie seksualne pacjentki? To wszystko się zdarza. 21:48 nie? Nie wygląda to tak jak na filmie? Bo co? Bo wszystkie te rzeczy masz przedstawione w ciągu niecałych dwóch godzin i cię to przerosło? X Biedne kafeterianki zszokowało je jak wygląda prawdziwa patola, bo przecież patola to dwa pokoje przy dwójce dzieci. Zszokowało je jak ordynator człowiek wykształcony może tak traktować swoich podwładnych. Osobiście widziałam taki przypadek, kiedy lekarz mowi, że pacjentka jednak musi być tak prowadzona, a ordynator odpowiada, że lekarz podważa jego decyzje. Rzecz się działa na oddziale patologii ciąży na korytarzu. Biedne kafeterianki, zszokowało je jak zawodowo traktowane są kobiety. Jak można wykorzystać pacjentkę. Co ludzie potrafią sobie włożyć w ciało. Że koncern farmaceutyczny to mafia. Gość po zmianie płci to homofob, oj jakie naciągane, a przecież to możliwe.