Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Metoda na zmarszczki 28lat

Polecane posty

Gość gość

Dobry wieczór. Mam 28lat. Wiele zmarszczek. To nie jest mój wymysł. Widzę jak wyglądam w porównaniu do innych osób w moim wieku. Fakt, że życie mnie nie rozpieszczalo przez ostatnie 4 lata. Dostałam w kość jak mało kto. Jednak powOli stanęłam na nogi. Jednak patrząc w lustro widzę staruszkę, a nie kobietę przed 30stka. Potrzebuje Waszej porady. Kremy przeciwzmarszczkowe raczej nie pomogą. Kwas hialuronowy? Naprawdę zależy mi na poprawieniu wyglądu twarzy

Gość gość
Przeszczep tłuszczu na twarz.

Gość gość
Kremy nie zaszkodzą i poszukaj diety która wspomaga produkcję kolagenu. Myslę też, że możesz spokojnie zrobić kilka zastrzyków. Dla samego lepszego samopoczucia.

Gość gość
fasolka (zawiera kwas haliuronowy) kapusta i inne zieleństwa żreć XD

Gość gość
gość dziś Kremy nie zaszkodzą i poszukaj diety która wspomaga produkcję kolagenu. Myslę też, że możesz spokojnie zrobić kilka zastrzyków. Dla samego lepszego samopoczucia. X Dziękuję. Patrzę w lustro, wszystko mi się przypomina. Ludzie widząc mnie pytają ci się stało, że się tak szybko zestarzalam. Chce lepiej wyglądać i odciąć się od przeszlosci.

Gość gość
Z tymi zastrzykami też trzeba uważać bo efekt może być fatalny, poczytaj sobie opinie tych co zostali oszpeceni.

Gość gość
Mi pomaga różany krem z Eveline- nakładam go na noc w formie maski i moja cera wygląda o niebo lepiej. Jest bardzo nawilżona ( a dobrze nawilżona cera wygląda młodziej), napięta i ma odświeżony koloryt. A różany zapach to przyjemny dotyk- uwielbiam go!

Gość gość
Jeśli chodzi o zastrzyki to tylko kwas hialuronowy. Jest dużo bezpieczniejszy od botoksu, który to właśnie w skrajnych przypadkach może nawet oszpecić. Kwas jest naturalnym składnikiem skóry więc nie powoduje takich efektów ubocznych. Miałam wykonane takie wypełnienie kwasem sofiderm i jak na razie z efektów ubocznych tylko zauważyłam że wyglądam młodziej ;) .

Gość gość
Polecam tak jak osoby powyżej - kwas hialuronowy oraz mezoterapię

Napewno jakis zabieg pomoze, jak sie udasz do specjalisty to cos poleci :) Ja natomiast uwazam, ze kremy przeciwzmarszczkowe pomagaja naprawde, a napewno ujedrniaja bardziej cere niz zwykle kremy nawilzajace i dzieki temu proces starzenia sie opoznia. Ja uzywam neuro glicol z bielendy i z efektow jestem bardzo zadowolona. Dodatkowo ten krem ma filtr UV a takze witamine C, ktora pomaga ladnie rozswietlic cere.

Gość gość
może zacznij od rozjasniania cery, np jakims serum z witaminą C, stosuje tez maski jakieś naprawcze, ja stosuje np silver detox czy jakieś glinki :)

Gość gość
Z zastrzykami trzeba uważać, żeby trafić do dobrego specjalisty sam kwas jak najbardziej jest bezpieczny. Ja polecam kwasy takiej firmy http://www.techderm.pl/ . Co prawda o rodzaju wypełniacza jaki jest użyty decyduje lekarz więc nie wiem czy ta moja rekomendacja jest coś dla ciebie warta. Najważniejsze to trafić do kogoś z doświadczeniem, a nie jakiejś kosmetyczki po jednym kursie co będzie się na tobie uczyć.

Gość gość
ja co prawda zmarszczek nie mam, a jestem w twoim wieku, jedyne co mnie trapi to moje straszne cienie i worki pod oczami, na ktore stosuje krem remescar https://remescar.pl/ krem działa rewelacyjnie i szybko i do tego jest bardzo wydajny.