Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Haha widziałam jedną bogaczkę kafeteryjną w sklepie

Polecane posty

Gość gość

Mam pocisk haha. Ubrana oczywiście w kamizelkę z futra i buty na obcasie, a kupowała takie produkty: 2 paczki (!!!) łososia wędzonego, z czego jedna 200g. Jajka oczywiście zerówki ekologiczne, masło, które teraz przecież prawie 10zł kosztuje, wody mineralnej 5 butelek, do tego jakieś owoce i warzywa i ser parmezan paczkowany i inne podobne artykuły. Masakra tyle wydać na takie pierdoły, co ona z tego zrobi? Poza tym to chyba była singielka, bo miała tylko jedną bułkę w wózku, więc wychodzi na to, że sama dla siebie brała 300g łososia, kto tyle zje?? Ja bym tydzień jadła i by zostało. Wody 5 butelek, czyli na bank samochodem przyjechała, a to market osiedlowy, ale trzeba się pokazać na osiedlu a jakże. Jak wyłożyła zakupy to odwróciła się i popatrzała na mnie czy widzę jakie drogie rzeczy kupiła, ale ja tylko zaśmiałam się do niej drwiąco. Potem jak płaciła to cały czas na mnie lukała czy widzę ile. Zapłaciła prawie 150zł! Ja za 150zł mam jedzenie na tydzień dla całej rodziny, a taka nakupowała rzeczy na same kolacje na 2 dni, a potem będzie pisać na kafe w tematach o obiadach, że ma łososia z brokułami na obiad, haha.

Gość gość
Trollico jak mija wieczór? :D

Gość gość
A skąd wiesz, że ona jest z kafe?

Gość gość
bo miała słoik naciągnięty na mosznę

Gość gość
No bo na kafe ciągle się chwalą bogaczki łososiem na obiad, więc ta na bank też była z kafe. Jak nie z kafe, to pewnie z podobnego forum.

Gość gość
Smutne masz zycie ze potrafisz wyrecytowac co ktos przypadkowo spotkany w sklepie mial w koszyku.

Gość gość
Jakby się na ciebie patrzała z wyższością to też byś zapamiętała. Nie cierpię takich bab.

Gość gość
Mnie tylko ciekawi co ty za zakupy robisz że 150 zł starcza Ci na tydzień.Ja na swoim przykładzie napiszę teraz moje dzisiejsze zakupy na dwie osoby.Pół chleba 1.80.szynka 20 dkg.5.80 zł.2 pomidory i ogórek zielony ok 4 zł.2 wody mineralne 3.80.Szczerze to już nie chce mi się dalej wymieniać.A gdzie obiad?jakiś owoc o słodyczach nie wspomnę nawet.

Gość królowa Polski
to nie singielka, bo nie wzięła jedzenia dla kota

Gość gość
Po co kupujesz szynke za 30zl/kg? Są tańsze. Wody butelkowej nie trzeba pić, można z kranu przegotować. Nie dziwię się, że dużo wydajesz jak kupujesz p*****ly.

Gość gość
Hahaha, a Tobie trolico zal dooope sciska, ze juz wolna nie jestes, ze na obcasach nie smigasz, ze na modzie sie nie znasz, ze na takie zakupy Cie nie stac... Ja pitole, co za baba z Ciebie przeorkopna:/ c****j Cie obchodzi co kto ma w koszyku? Nie znosze takich kobiet, wrrr!

Gość gość
Ja po prostu nie wierze ze sa ludzie którzy interesują sie co ktoś inny ma w koszyku!!! Kurczę ja nawet nie potrafiła bym wymienić co ja dzis kupiłam a co jeszcze interesować sie co jedzą osoby których wogole nie znam... ręce mi normalnie opadły.

Gość gość
Autorka ma rowno pod sufitem? Wyglada na to, ze nie.

Gość gość
Całe życie robiłam zakupy dla siebie żywieniowe za 60-70 zł i bardzo często same pierdoły nic konkretnego. Może tylko jeden raz góra dwa pomyślałam o tym, jak ludzie mogą to postrzegać. Ale w sumie nie interesowało mnie to i nadal nie interesuje. Bardziej zwracam uwagę gdy widzę dwoje grubawych dzieciaków, a mamusia wypakowuje na taśmę 5 paczek czipsów, kilka opakowań ciastek, worek batonów, kilka najslodszych płatków itd. Wtedy faktycznie jestem zaskoczona.

Gość gość
Łososia z brokułami na obiad nie robi się z wędzonego łososia tylko smażonego czy pieczonego. :D Ale i ak wiem, że to prowo