Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym się zakochać a mało facetów mi sie podoba

Polecane posty

Gość gość

Powiecie że wybrzydzam ale ja niestety mam całkiem inny gust niz moje koleżanki czy inne kobiety. Lubię mężczyzn nieśmiałych, spokojnych, słodkich i lekko uległych którzy jednoczesnie sa pewni siebie lecz nie musza tego pokazywac całemu światu. Takich mężczyzn jest moze z 10% przez co na wiekszosci randek trafiam na pozostałe 90 % mężczyzn którzy zwyczajnie mi sie nie podobaja. Tacy mogą być moimi kolegami ale nie czyms wiecej. Czy mam jakies wygórowane wymagania???

Gość gość
tez uwielbiam takich mezczyzn mam to szczescie ze na takiego trafilam i juz go z pewnoscia nie puszcze;)tez znajdziesz swojego,kwestia czasu

Gość gość
Ale gdzie takiego znalazłas? Wlasnie bardzo mało jest takich facetów i oni zazwyczaj sie kobietom nie podobaja

Gość gość
Widzę własnie po koleżankach że całkiem innych facetów wybieraja. Spotykaja się z takimi dominujacymi, pewnymi siebie którzy na kazdym kroku pokazuja jacy to oni nie sa. Tacy w ogole mi sie nie podobaja

Gość gość jakby coś
Ja jestem takim facetem, mieszkam w Białymstoku

Gość gość
(nieśmiały =/= pewny siebie) = (~(dziwoląg, psychopata)) -> z tego wynika, że powinnaś poważnie pomyśleć o wyborze zakonu :)

Gość gość
Niesmialosc****ewnosc siebie sie wzajemnie wyklucza

Gość gość
Przez znajomych go poznalam,to kolega mojego kolegi.Taki facet to skarb,mnie moj nosi na rekach i to doslownie;)jest niesmialy i spokojny ale przy mnie sie otworzyl bo jestem wygadana,warto dac takiemu szanse bo to sa zazwyczaj wartosciowi faceci.Moze na portalu jakims randkowym poszukaj/

Gość gość
dziś nieprawda ,moj jest niesmialy tylko do kobiet a tak poza tym bardzo pewny siebie,niezalezny,sam mieszka,pracuje,ma mnostwo znajomych.

Gość gość
podobają ci się pierdoły widocznie nie miałaś okazji poczuć w sobie prawdziwego twardego sterczącego ogiera

Gość gość
gość dziś więc on nie jest wcale nieśmiały to są tylko twoje urojenia ;)

Gość gość
jeśli udaje nieśmiałość to krętacz :)

Gość gość
nie mam zadnych urojen;)dlugo czasu mu zajelo zeby sie przelamac ,na poczatku wstydzil mi sie patrzec prosto w oczy,z innymi kobietami normalnie gadal tylko ze mna mial problem bo sie we mnie zakochal;)

Gość gość
" gość dziś podobają ci się pierdoły widocznie nie miałaś okazji poczuć w sobie prawdziwego twardego sterczącego ogiera " I to własnie tekst facetów którzy mi sie nie podobaja :D Wole pierdoły

Gość gość
20:06 Bo to zwyczajne snoby. Ja znam takiego fajowego,właśnie tego rodzaju profil nieśmiało się zachowuje gdy jest przy kobietach, ale ja nie mogę z nim być bo ja mam faceta. I to mnie wkurza

Gość gość
20:20 Ale jelop. A nieśmiałemu nie starczy twardy? A skąd to wiesz?

Gość gość
20:27 Racja ja również do takich mam pociąg. Dominator z reguły to psyol

Gość gość
Źle się wyraziłas bo chodzi o normalnego, spokojnego, ale nieśmiały w stosunku do kobiet.

Gość gość
Kobiety podświadomie pragną dominatora ktory je bedzie bił za złe zachowanie a za dobre wynagradzał

Gość gość
Typ prawdziwego przyjaciela według mnie, a mówię to z życia wzięte. Masz rację.

Gość gość
Nieśmiały, a jak się otworzy seks z takim jest niesamowity. Coś o tym wiem

Gość gość
Zauważyłam w swoim gronie takiego, ma sporo i nie wygląda na takiego starego. Dziwne. Myślałam, że ma z 36 lat góra a miał wiecie ile? 52! BYŁAM W SZOKU, gdy się dowiedziałam

Gość UWAGAgośćTOja
po wypowiedziach na tym topiku wnioskuję że kobiety pociągają PANTOFLARZE, tzn. może tylko tak piszą, ale to prawda niestety, dlatego prawdziwi mężczyźni wolą Ukrainki, Niemki a nawet Chinki :(

Gość gość
20:45 Nie wszystkie, tylko te zepsute.

Gość gość
"Kobiety podświadomie pragną dominatora ktory je bedzie bił za złe zachowanie a za dobre wynagradzał " x oczywiscie i bedzie je nagradzal q**sem w d**e xDDD

Gość gość
kobiety lubią czuć męską siłe dlatego facet ma mieć 2 metry wielką klate i włosy na niej a jak wsadzi jej w piizzde to ma go czuć dwa dni to jest facet

Gość gość
Ja taki jestem, w dodatku mam preferencje masochistyczne i uległe wobec kobiet, nieśmiały do nich też jestem. Z drugiej strony jestem samotnikiem, introwertykiem, który ma swój świat. Jednak jestem dziwnym człowiekiem jednocześnie, niezrozumianym przez większość. Kieruję się innymi wartościami w życiu niż zdecydowanie większość ludzi. Gdzie takich spotkać jak ja ? Nie wiem. Tacy ludzie często nie lubią się rzucać w oczy, prowadzą samotnicze życie, mają wrażliwe głębokie wnętrze i z tego powodu ciężko im się otworzyć przed drugim człowiekiem, zwłaszcza przed płcią przeciwną. Tacy jak ja, wyczuwają na kilometr intencje ludzi i wiedzą jacy potrafią być.

Gość gość
nie mam zadnych urojen dlugo czasu mu zajelo zeby sie przelamac ,na poczatku wstydzil mi sie patrzec prosto w oczy,z innymi kobietami normalnie gadal tylko ze mna mial problem bo sie we mnie zakochal X to gdzie tu k***a niesmialosc

Gość gość
Właśnie, autorce nieśmiałość pomliła się ze strachem przed odrzuceniem :D

Gość gość
Mnie też się faceci nie podobają. Jak widzę moje koleżanki ze swoimi chłopakami, to się zastanawiam "kurde, taka ładna dziewczyna... co ona w nim do cholery widzi?!".