Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym się zakochać a mało facetów mi sie podoba

Polecane posty

Gość gość
idźciewpokojucgrystusaaaa. boguniechbedą dzieki brzdęk brzdęk brzdęk wejscie dzisjest wremoncie wyjście przezzachrystieeeeee brzdę brzdęk brzdęk. boguniechbędą dzieeeekiiii ammeeeeeeeen

Gość gość
a ostatni będą pierwszymi:)

Gość szry
gość dziś aha, czyli byl chlopak, no coz, bylo blisko widocznie. pozdrawiam, zycze wiecej szczescia nastepnym razem

Gość gość
ewangelia wg św fabiana Sezon 4 odcinek 9: i przybył podróznik zdrożony siadł na ganku by dać wytchnienie swym członkom na co z sieni rozległy sie głosy nawołujące kota machabeusza do wieczerzania...

Gość gość
podróznik poczuł głód ale dziwnie jakowoś w okolicach lędźwi co go zasmuciło albowiem miał żone i pięć sióstr...

Gość gość
całe swe życie czekał aż nawiedzi go duch święty albo chociaż jakiś archanioł gdy zatem spod jego krocza poczeły wydobywać sie węzowym rucem jakieś wąsiska i uszy spiczaste pojął że opętał go sztaan

Gość gość
któemu poprzysiagł wieczną walkę w imie swego pana jezusa chrystusa. chwycił złego ducha za uszy i począł sie z nim niemiłosiernie zmagać...

Gość gość
demon jął nękac go piekielnymi jękami i pluc nań jadem z otchłani ichoć podróżnik znany obecnie jako swiety hieronim chciał zadusić zło nawet kosztem swej duszy musiał odstąpić i rzucił demonem o drzwi

Gość gość
to be cotinued... ameeeeeen

Gość gość
jeżeli chcesz dowiedzieć sie jak hieronim został swietym i dostąpił odpuszczenia grzechów i wniebowzięcia po długim zyciu jeszcze przed niedzielą wykup pakiet premium u spowiednika

Gość gość
Haha widze ze temat opanował jakiś fałszywy prorok :)

Gość gość
Kolejna królewna z drewna.

Gość gość
Nie jestem królewna :). Mówie wam że ja mam całkowicie inne podejście do związków niż typowe kobiety tylko dlatego mam problemy z poznaniem kogos kto naprawde mnie oczaruje osobowoscia.

Gość gość
mi sie podobalo kilku facetow.tez lubie spokojnych .milych i grzecznych.

Gość gość
ja lubie uleglych facetow.

Gość gość
nie lubie chamow

Gość gość
Może po prostu nie trawisz prymitywów i prostaków, też tak mam. Generalnie im większa pewność siebie tym zazwyczaj wyższy poziom prostactwa, chamstwa, seksizmu itp. Też wolałabym po stokroć nieśmiałego, sama jestem introwertyczką i człowiekiem o tym typie osobowości prędzej znalazłabym nić porozumienia niż z rozkrzyczanym fifarafa, którego wszędzie pełno i któremu prawie wszystko kojarzy się z ru/chańskiem.