Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym się zakochać a mało facetów mi sie podoba

Polecane posty

Gość gość
jak to co widzi - kuutasa

Gość gość
"co ona w nim do cholery widzi?!" x wspólność majątkowa:(

Gość gość
Tu autorka Widzę że własnie wypowiedziała się masa facetów o których mówiłam że jest to 90%. Od razu gadanie o seksie, k*****e, o tym że kobiety lubią chamów i dominatorów albo pantoflarzy. Czy wy nie odrozniacie pantoflarza od zwyczajnego spokojnego wartościowego faceta który jest pewny i nie musi mówić jak wy o k****ach żeby pokazać że jest meski? Mało takich facetów jest niestety.

Gość gość
Ja taki jestem i jakoś tłumów nie widze

Gość gość
Bo właśnie tak jak napisałam kobiety zazwyczaj nie lecą na takich typów tylko wolą właśnie śmiałych, bardziej dominujących. Ja jestem nietypowa. Mam całkiem inny gust jeśli chodzi o mężczyzn

Gość gość
A sama jaka jesteś?

Gość szry
gość dziś nie, nie odrozniamy. z prostej przyczyny - generalizujesz, podajesz przeciwstawne sobie cechy charakteru. niby wiesz o co ci chodzi, ale jednak... pitolisz jakbys sama nie wiedziala czego chcesz. co, oczekujesz, ze ktos bedzie telepata i odczyta w jakis sposob twoje oczekiwania? peszek moze po prostu ZBYT wybredna jestes. albo zbyt szybko przyklejasz latki. sklaniam sie ku temu drugiemu widzac ostatni post. to paredziesiat wypowiedzi, roznego autorstwa, ale juz wszyscy tacy sami... nie wiesz czego chcesz, bo pochopnie oceniasz zamiast sie glebiej zastanowic. a moze wyjmij w koncu miotle z rzyci i przestan wybrzydzac, wymagac telepatii. chyba ze sama telepatka jestes, o jakiej cyfrze pomyslalem tydzien temu?

Gość gość
Ja własnie jestem bardziej dominująca ale więc tacy pewni siebie faceci zaczynaja czuć się lekko niepewnie i całkowicie do takich nie pasuje. Nie jestem jakaś domina która całkowicie zdominuje relacje. Muszę czuć się pewnie w związku. Jestem typowo pod te 10 % facetów.

Gość gość
szry dziś Nie wybrzydzam. Po prostu jestem naprawdę specyficzna i zwykły mężczyzna całkowicie do mnie nie pasuje ani ja do niego.

Gość szry
tak, popisalem sie dokladnie tym samym i przyczepiam latke. mile? nie? ocen sama autorko, postepuj rozwazniej to moze sie okazac, po zdrapaniu warstwy przeciwkorozyjnej, ze ktos jest z dokladnie takiego materialu jaki wymagasz. tylko trzeba troche glebiej poznac.

Gość gość
Zaraz napiszecie ze pewnie jakas ze mnie feministka itp a własnie taka nie jestem. Ciężko to określić ale wiem ze jestem inna niż wiekszosc bo sami znajomi mi o tym mówią. Skoro jestem inna to nie podpasuje mi wiekszosc a i ja nie podpasuje wiekszosci. Muszę trafic na specyficzny typ mężczyzny

Gość szry
gość dziś serio nie czaisz? sprobuj***ardziej lopatologicznie poznajesz, w trakcie poznawania przypinasz metke, amen, nie pasuje, 90%. robisz dokladnie to, o co sie tak wiekszosc kobiet burzy, generalizujesz, kazdy jest inny, mniej lub bardziej, skoro masz tak specyficzne wymagania to nie licz na to, ze bez glebszego poznania czyjegos charakteru bedziesz w stanie poprawnie ocenic do czego sie dany osobnik nadaje. um, lub nie nadaje

Gość gość
szry dziś Oczywiscie ze poznaje. Więkosć facetów któych poznam zostaje moimi przyjaciółmi. Świętnie sie dogadujemy ale jako koledzy a nie wyobrażam sobie związku z takim facetem. Nie widzę tu wybrzydzania czy braku zapoznania się dokladnego czy nawet przyczepiania łatki

Gość gość
szry dziś Z niektóymi facetami spotykam sie z 2 lata na stopie koleżenskiej i raczej bardzo dobrze ich znam. Po prostu nie pasują mi z usposobienia i nie przyczepiam łatki.

Gość gość
Ja jestem dziewczyną i wolę kobiety.

Gość gość
Powiem nawet tak że np faceci którzy mi sie podobaja i których usposobienie i charakter sprawiaja ze mam miekkie nogi nie podobaja sie kompletnie moim koleżanką czy jakims innym kobieta. Są własnie zazwyczaj grzeczni, cisi, spokojni i niesmiali. Jesli np ja nie zagadam do nich pierwsza to oni tego nie zrobią a moje koleżanki uważają podejscie kobiety do faceta za desperacje. Dla mnie to normalna sprawa

Gość gość
ja wolałbym sie już więcej nie zakochiwać. to gorsze od świerzba

Gość gość
"cisi spokojni nieśmiali" błogosławieni cisi albowiem nie trzeba ich uciszać

Gość szry
nie nie nie, do typowej "feministki" jakie mozna spotkac obecnie na ulicach to sporo brakuje:D moze i jestes feministka, ale jakas przystepna w takim razie. dobra, teraz to juz glupieje. nie jestem w stanie wymyslic wiele wiecej. moze sa gdzies jakies fora dla takich specyficznych ludzi, gdzie sie moga blizej poznawac/przebywac w jakims gronie podobnie myslacych?

Gość gość
gość dziś "cisi spokojni nieśmiali" błogosławieni cisi albowiem nie trzeba ich uciszać Już widzę że nic nie zrozumiałes. Tak... bo ja jestem DOMINA i chce wszystkich uciszac i trzymac pod szpilka. Weź się lecz. Wiadomo że chodzi mi o ogolnie społeczne usposobienie i charakter. Jak się otworzą to tacy faceci również stają sie do określonych osob bardziej smiali itp. Nic nie rozumiecie

Gość gość
szry dziś Feministka w ogole nie jestem. Kompletnie nie mam takich poglądów. Ze wszystkich moich koleżanek mam najmniej feministyczne poglądy a nawet czasem sie na mnie wkurzają bo mam szowinistyczne żarty :). Tu jest własnie problem że pasuje do wąskiego grona mężczyzn których ciężko znaleźć a którzy na pewno byliby zadowoleni z mojego charakteru i usposobienia. Zwykły typowy mężczyzna by sobie nie poradzil

Gość gość
...błogosławieni cisi bo też jestem cicha

Gość gość
Ty autorko zdecydowanie powinnaś się leczyć bo masz jakieś problemy psychiczne ewidentnie :D

Gość gość
gość dziś Haha czemu mam problemy psychiczne?

Gość szry
moze jacys szachisci(nie mow ze to nudne)/brydzysci. najczesciej wymaga skupienia nie pierniczenia. w sieci na pewno nie, bo trafisz czesciej na kogos przemadrzalego jak ja:D w duchu nie smiania sie, znasz jakiegos wedkarza? w sumie bardziej profesjonalnego niz hobbystycznego.

Gość gość
błogosławieni z problemami psychicznymi albowiem pójdą do lekarza bez kolejki

Gość gość
Chociaz skoro uwazasz ze mam problemy psychiczne to byc moze wlasnie jestes w tych 90% i dlatego od razu moje usposobienie wzbudza w tobie taka reakcje. To nic złego.

Gość gość
niektórych nawet tam zaniosa

Gość gość
szry dziś Hmmm w sumie szachista to całkiem dobry trop. Będzie na pewno spokojny i inteligentny :). Musiałabym sie rozejrzeć. Co do wędkarza to mój były chłopak miał takie hobby :)

Gość gość
moódlmysieza barankasynabożegoniklowanego ze złoconymitrzymadłami i emaliowanym odlewemtwarzy cherubijnkaaaa aaaaaaameeeeeeeen