Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja2222

Tyran psychiczny

Polecane posty

Gość gość
Kup pendriva z kamerka i nagrywaj jego teksty i zachowanie żeby mieć jakiś dowód i odejdź bo szkoda życia na takiego s*******a

Gość Ja2222
Macie rację. Mimo, że nie jestem na tę chwilę gotowa od niego odejść, nie wiem, co będzie za kilka lat, dlatego już od dziś zacznę się przygotowywać do lepszej przyszłości, biorąc pod uwagę Wasze porady. Mam nadzieję, że napiszę za jakiś czas lepsze wieści, chociażby odnośnie pracy. Dziękuję, że poświęciliście czas dla obcej osoby i szczerze mi to pomogło. Czas zacząć działać.

Gość gość
Uwierz w siebie i w lepsze życie. Musisz mieć świadomość w jakiej syt obecnie się znajdujesz i powoli zacząć działać Dopóki tej pracy nie masz , rób co masz robić ale nie wchodź mu w d ....e! Błagam. W między czasie układaj plan działania, zaczynając od pracy właśnie, szukania info o rozwodzie o kosztach z tym związanych. Przelicz sobie ile będziesz musiała mieć na start w nowe życie. Pierwsze zarobione pieniądze odkładaj na bok tyle ile zdołasz. Na wynajem, przedszkole + opłaty. + jakąś mała górka na nieprzewidziane wydarzenia. Od czegoś musisz zacząć 3 mam kciuki ! :) Jak już będziesz mieć plan, taki bardziej realny - rozpisany, będziesz mieć większą motywację do działania. Odchaczysz punkt po punkcie! Dasz radę! I będziesz jeszcze w życiu szczęśliwa! Napisz od czasu do czasu 3 maj się! :)

Gość Ja2222
Dziękuję serdecznie. Już jakiś plan działania rodzi się w mojej głowie. Dzięki Wam nabrałam siły, motywacji do życia i wiary, że będę jeszcze szczęśliwa. Oczywiście odezwę się za jakiś czas. Pozdrawiam.

Gość gość
A co on powie na to ze idziesz do pracy a jak bedzie mial pretensje bo tacy faceci tez są co chca miec kobiete w domu i koniec kropka

Gość kobietaxxx
Ja się z moim uporałam. Nie ma już tak jak on chce tylko jak ja chce i jest spokój.