Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Span

Spanking

Polecane posty

Gość Span

Czy któraś z dziewczyn potrzebuje porządnego przetrzepania tyłka ręką, paskiem lub czymkolwiek innym?? Wymierzę lanie za każdy powód. Nawet dziś w nocy lub jutro rano...

Gość Niegrzeczna suczka
Ja zasłużyłam na bardzo mocne lanie. Byłam bardzo niegrzeczna.

Gość Niegrzeczna suczka
Chciałabym aby jakiś mężczyzna mnie zbił. Jest ktoś chętny?

Gość gość da lanie
Niegrzeczna suczko... opisz jaką chciałabyś dostać karę.

Gość Niegrzeczna suczka
Tak żeby ślady zostały

Gość gość da lanie
A bardzo byłaś niegrzeczna?

Gość Niegrzeczna suczka
Bardzo

Gość gość da lanie
Oj to mocną karę dostaniesz Najpierw zedrę z ciebie ubranie i zostaniesz nago. Potem założę ci opaskę na oczy. Zacznę dawać ci klapsy na twój zgrabny tyłeczek. Gdy zaczniesz już pojękiwać wezmę pas i kabel i będę cię bił ty będziesz krzyczeć z bólu. Gdy twój tyłek będzie już cały siny to przewróce cie na plecy i przywiążę cie do łóżka. Zacznę masować twoją cipke i przygryzać duże cyce. Później dam ci kilka pasów i kablówka na cipke i cycki . Później włożę ci kostkę lodu do cipki i odwiążę cie

Gość Niegrzeczna suczka
Taką lekcje na pewno zapamiętam

Gość gość
Niegrzeczna suczko, podaj swój mail, to się określimy na wymierzenie należnej kary.

Gość Niegrzeczna suczka
Mój meil to : wrednasuka10@gmail.com Piszcie śmiało kto chce przetrzeć mój tyłek

Gość leniwy student
Mam 44 lata i jestem starym kawalerem, ale mój wiek wpłynął jedynie na moje lenistwo. Nie mogę się zmobilizować i zabrać za pisanie pracy dyplomowej na studiach zaocznych, chociaż już trzeci i ostatni możliwy raz powtarzam seminarium. Weekend minął, a ja znowu nie znalazłem czasu, żeby cokolwiek zrobić Czy Któraś z Kobiet czytających to forum chciałaby mnie zmotywować do pracy pasem, być może niejeden raz, w zależności od postępów? Obawiam się, że w innym przypadku nie skończę tych studiów niestety. Mieszkam samotnie, więc z dyscyplinowaniem mnie nie byłoby kłopotów. Jestem z Trójmiasta. GG: 49074767, email: niewolnik30dlaPani@op .pl

Gość gość1985
WITAM. Ja szukam starszej osoby z lokum w Bydgoszczy ( 45-60 lat ) która chciałaby mnie ukarać i dać mi wychowawcze klapsy i lanie paskiem. Jestem 32 letnim facetem. Podaje mail chętnych: lukaszw19850@o2.pl

Gość spankingfun
Jeśli są tu jakieś Panie mające ciężką rękę i chcące dać facetowi porządne lanie pasem/kablem po tyłku to zachęcam do kontaktu: spanking.fun@interia.pl W zamian również mogę dać lanie.

Gość kobitkaaaaaaaaa
spankingfun ja jestem chętna

Gość spankingfun
to pisz na maila

Gość gość
w fajnym towarzystwie na urlopie wieczorem robiliśmy sobie zupełnie po ciemku rozmowy na erotyczne tematy. Dziewczyny zdradziły ciekawy motyw - gotowość do otrzymania niewielkiego lania za karę za jakieś nieprzyzwoite zachowanie. Nieprzyzwoite zachowanie musiało być naprawdę, zrobione bez uzgodnienia z facetem, tak że nawet miało wywołać trochę jego złość. Ja codziennie rano wyskakiwałam na tr****ik i gimnastykę w plenerze. No i któregoś dnia pobiegłam w cieniutkich legginsach i dopasowanej koszulce - bez żadnej bielizny. Jeszcze rano po prysznicu cała się naoliwkowałam tak że strój dopasował się do ciała. Zobaczył mnie jak wróciłam - strój w bułeczce, sutki jak na wierzchu, raniutko ale jednak biegających sporo, zresztą spotykanych codziennie. Ja jeszcze zapowiedziałam dumnie że tak teraz będzie codziennie. No i od razu dostałam lanie w to co tak odważnie pokazałam. Głęboki skłon, nie za mocno ale w dół pośladków tak że pasek równo pociągnął po gorącej pipce. Tak wszystko było podniecające że bolało - nie bolało.

Gość szukam Pani co mi wleje
kobitkaaaaaaaaa - a skąd jesteś? Ja też szukam Kobiety co chciałaby mi porządnie wlać. Jestem z Gdyni. Mój email to: niewolnik30dlaPani@op.pl

Gość 100pasow
Dla zaglądających tutaj uległych przygotowałem egzamin 100 pasów. 4 pozycje po 25 pasow, mozliwosc przerwania miedzy seriami. Pozycje: 1. Stojąc pochylona o 90 stopni z pupą wypiętą i rękami za głową 2. Leżąc na brzuszku z poduszką pod biorami 3. Klęcząc na kanapie, fotelu z rękami za głową 4. Leżąc na pleckach z nózkami do góry, rękami zaplecionymi pod kolanami. Bez seksu. Jezeli potrzebujesz po wszystkim oralnie mnie zaspokoić,lub być zaspokojona- do uzgodnienia usmiech.gifegzamin100pasow@wp.pl - lepiej przyjąć lanie od doświadczonego. OD RAZU ZAZNACZAM że brak jest śladów trwałych, naruszeń skóry itp. Jedyne siniaczki które schodzą po 3 dniach. Lanie ma na celu oczyszczenie wewnętrzne z negatywnych emocji i odbywa się w lokum zainteresowanej. Nie pobieram opłat.

Gość gość
Poszukuję spankerki z Warszawy lub okolic, w celu doskonalenia granic i wzajemnej , dobrej zabawy.

Gość gość
Nie bedę pisać co i jak, jak ktoś chce lania, najlepiej za coś, to zapraszam do kontaktu, mam 34l, jestem z Mazowsza. Pozdrawiam ronin_n@interia.pl

Mam czasami fantazję aby dostać lanie pejczem od dominy przebranej w skórę