Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dzwoneczek17

Chłopak chce uprawiać seks a ja ...

Polecane posty

Hej. Moj chłopak chce uprawiać ze mną seks a ja czuje ze nie jestem na to gotowa. Po prostu się wstydzę nawet pokazać mu nago mam prawie 19 lat wiem ze to może dziecinne, ale nic na to nie poradzę. Mam w sobie blokadę wczoraj nawinął ten temat ze za miesiąc chciałby się ze mną kochać (on ma 24) powiedział „ze tego potrzebuje a jak nie to pójdzie sobie w p**du a tego bym nie chciała „ nie wiem co mam zrobić. A inne pieszczoty tez nie wchodzą w grę. Tłumaczy mi ze wiedziałam na co się pisze bo ma swoje lata i potrzeby. Ale moim zdaniem on tez to wiedział wiążąc się z 18 latka.Był dwa lata sam i wspomagał się ręka wiec czemu dalej nie może tego robić. Proszę o wyrażanie swojej sensownej opini. Liczę na was

Gość gość
A co to za argumenty, ze pójdzie w p**du? I co to za wyznaczanie terminu za miesiąc :D Chce to niech idzie, a Ty niczego nie rób na siłe! Mówisz, że przez dwa lata był sam? To ciekawe, że nie znalazł sobie chetnej, a teraz Ciebie szantażuje odejściem.

Gość gość
żałosna idiotka i tak mu da doopy bo przecież dla swojego przyjepanego miśka zrobi wszystko... co za szmaty te kobiety, zero szacunku do samej siebie, zero godności niech idzie w pistu zjeeb głupi, a ty sobie znajdź normalnego, takiego co cie będzie kochał i szanował a nie co bedzie chciał cie tylko ruuchać jak szmate i jeszcze grozić odejściem jak mu nie dasz

Gość gość
Seks jest normalna rzeczą, jednak tutaj zachodzi podejrzenie, że facet przygr***ał sobie dziewuszkę, by mu dawała, bo ,,on ma potrzeby'' każdy ma, ale do cholery żadnego straszenia. Autorko nie rób nioczego wbrew sobie io tylko o tyle cię proszę, bo bedziesz żałować.

Gość gość
09.12 nie wyzywaj jej, mam nadzieje, że dziewczyna nie da się zmusić i pogoni dziada

Gość gość
Żałosny palant, skoro ma takie potrzeby, to przez 2 lata nie znalazł sobie chetnej, tylko trzepał? Cwaniak, myśli, że jak znajdzioe dziewczynę, powie jej, że są w związku, to od razu bedzie miał full serwis, gnój. C***a zwykła.

Nawet sobie tego nie wyobrażam robić z przymusu czy szantażu. Uważam ze muszę tego chcieć a nie mu ulegac. I proszę o wyrażanie się bo nie jestem ani żałosna ani idiotka

A czy jest tu może jakiś facet który może się wypowiedzieć czy jeśli się zarzeka ze się kocha można zostawić dziewczynę bo nie chce uprawiać z kim seksu ?

Gość gość
Tak jakbym czytała o sobie, tyle że ja miałam 16 lat a on 24. Też byłam taka naiwna, też słyszałam te same teksty. Po tym jak mu dałam na drugi dzień wszyscy wiedzieli że jestem rozdziewiczona. Unikał mnie, widać że miał mnie w d***e. Przypominał sobie wtedy jak chciał seksu. A potem jak zaczęłam coś przebąkiwać o uczuciach to mnie wyśmiał i powiedział że mam coś z głową bo on ma już dziewczynę. Bardzo się zawiodłam. Teraz mam 30+, trochę doświadczenia życiowego i gdybym mogła cofnąć czas na pewno nie oddałabym się temu brudnemu szmaciarzowi. On dzisiaj jest alkoholikiem bez przyszłości, jego urok dawno przeminął. Nie popełniaj tego błędu. Z tego co piszesz to on chce cie tylko do jednego. Nie szanuje cię wogóle. Dobrze wiesz że tak nie mówi ktoś kto kocha. Prawdziwy kochający mężczyzna powinien otoczyć cię opieką, troszczyć się, poczekać na ten moment i szanować twoją osobę. Nie zgadzaj się to sama zobaczysz jak cie rzekomo kocha. Jak zostawi to będzie wiadomo że nigdy cie nie kochał. W dzisiejszych czasach wbrew pozorom faceci podziwiają kobiety które dochowały dziewictwa i bardziej je szanują. Nie daj się zbrukać jakiemuś parchowi brudnemu. Jak spotkasz tego właściwego na swej drodze to będziesz dumna że on jest twoim pierwszym, że nie poszłaś z pierwszym lepszym. Ja bym zerwała kontakt z tym typem. Człowiek uczy się na swoich błędach, ale czasem lepiej wyciągnąć wnioski z błędów innych ludzi bo będziesz tylko bardziej cierpieć.

Gość gość
Zaproponuj mu że to ty będziesz go zaspakajać dłonią.

Nie będę go zaspokajać dłonią. Na początku mówił mi ze zaczeka tak długo jak będę chciała, ze się cieszy ze jestem dziewica i ze chce abym z nim przeżyła swój pierwszy raz. Teraz tłumaczy mi ze chodzi na siłownie i potrzebuje seksu przez to. Mówił mi ze jak był ze swoją była to kochał się codziennie. Rozstał się z nią bo go zdradzała. Nie rozumiem takiego podejścia. Czy wszyscy faceci chcą kobietę po to aby mieć z kim sypiać

Gość gość
No dokładnie. Chcą kobiety by z nią sypiac. Ale kochający facet bedzie czekał i sprawi byś była szczęśliwa i sama tego chciała. A d**ek będzie Cię szantażować. Nie daj się dziewczyno. Posłuchaj starszych koleżanek,bo my już znamy to,przezylysmy,miałyśmy do czynienia z takimi typami i mamy już jakieś doświadczenie na ten temat. Jeśli nie jesteś gotowa,nie pozwól sobie grać na uczuciach,bo będziesz żałować. Pozdrawiam Cię ciepło.

Gość gość
Chupacabra (wym. /tʃupa'kabɾa/; hiszp. la chupacabra, również chupacabras – dosł. wysysacz kóz, z hiszp. chupar – ssać, la cabra – koza) – legendarne latynoamerykańskie zwierzę, obiekt badań kryptozoologii, którego istnienia nie udało się wiarygodnie potwierdzić. Jej rzekome występowanie powiązane jest z Portoryko (skąd pochodzą pierwsze informacje o tym zjawisku), Meksykiem i południowymi stanami USA. Nazwa rzekomego zwierzęcia wzięła się stąd, iż ma ono napadać na zwierzęta domowe i wysysać z nich krew. Opisy stworzenia znacznie różnią się od siebie. Pierwsze relacje z rzekomych spotkań pochodzą z 1990 z Portoryko, od tego czasu chupacabra miała być spotykana najdalej na północ w Maine i najdalej na południe w Chile. Pomimo że wiele osób twierdzi, iż chupacabra może być rzeczywiście istniejącym zwierzęciem, większość naukowców uważa ją za legendarne stworzenie, rodzaj współczesnego mitu. Opisywana jest przez rzekomych świadków jako duże i ciężkie zwierzę, wielkości małego niedźwiedzia, wyposażone w szereg kolców na grzbiecie, ciągnący się od szyi aż do nasady ogona. Według innych zeznań stworzenie to jest nienaturalnie szybkie i potrafi przeskoczyć drzewo. Kryptozoolodzy sugerują, jakoby chupacabra była nieznanym gatunkiem zwierzęcia lub kosmitą. Istnieje również teoria, wedle której chupacabra jest domowym zwierzęciem kosmitów. Według świadków często jej atakom towarzyszą dziwne znaki na niebie.

Macie racje. Chciałam się tylko upewnić czy dobrze myśle czy po prostu jestem jakaś inna. Teraz z nim o tym rozmawiałam i powiedział „ ze wie ze jestem młoda i ze się szanuje ze nie chce mnie stracić i nie zacznie już więcej tego tematu. Nic już nie rozumiem a to podobno kobiety są skomplikowane

Gość gość
Chupacabra (wym. /tʃupa'kabɾa/; hiszp. la chupacabra, również chupacabras – dosł. wysysacz kóz, z hiszp. chupar – ssać, la cabra – koza) – legendarne latynoamerykańskie zwierzę, obiekt badań kryptozoologii, którego istnienia nie udało się wiarygodnie potwierdzić. Jej rzekome występowanie powiązane jest z Portoryko (skąd pochodzą pierwsze informacje o tym zjawisku), Meksykiem i południowymi stanami USA. Nazwa rzekomego zwierzęcia wzięła się stąd, iż ma ono napadać na zwierzęta domowe i wysysać z nich krew. Opisy stworzenia znacznie różnią się od siebie. Pierwsze relacje z rzekomych spotkań pochodzą z 1990 z Portoryko, od tego czasu chupacabra miała być spotykana najdalej na północ w Maine i najdalej na południe w Chile. Pomimo że wiele osób twierdzi, iż chupacabra może być rzeczywiście istniejącym zwierzęciem, większość naukowców uważa ją za legendarne stworzenie, rodzaj współczesnego mitu. Opisywana jest przez rzekomych świadków jako duże i ciężkie zwierzę, wielkości małego niedźwiedzia, wyposażone w szereg kolców na grzbiecie, ciągnący się od szyi aż do nasady ogona. Według innych zeznań stworzenie to jest nienaturalnie szybkie i potrafi przeskoczyć drzewo. Kryptozoolodzy sugerują, jakoby chupacabra była nieznanym gatunkiem zwierzęcia lub kosmitą. Istnieje również teoria, wedle której chupacabra jest domowym zwierzęciem kosmitów. Według świadków często jej atakom towarzyszą dziwne znaki na niebie.

Gość gość
On od ciebie nie odszedł tylko dlatego ze . Ma nadzieje ze mu dasz a po drugie nie ma okazji innej poderwać . Ja bym od ciebie juź dawno odszedł bo wiem ze i tak nawet po ślubie będzie seks raz w miesiącu . A młody facet potrzebuje raz dziennie a niektórzy nawet kilka razy . Ty sobie poszukaj eunucha .

Gość gość
Twoje miejsce w zakonie .

Gość gość

Gość gość
Te baby które piszą na tego gościa obelżywe wyrazy tylko dlatego ze natura obdarzyła młodych męźszczyzn wysoką potencją są po prostu prymitywne prostaczki po podstawówkach i zawodówkach . Mohery . Kółko różańcowe . Rydzyki .

Gość gość
Jak on śmiał w ogóle chcieć seksu świnia jedna zboczona . Ze teź kary na niego nie ma łotr . Gnojej . Wykastrować go . Zgłoś to do prokuratury jeszli z tobą chciał seksu to może inną niewinną istotę namówi . Hanba w biały dzień żeby takie świństwa uprawiać pfffffffff .

Gość gość
Świnia jedna . Ja teź znałam takiego zboczeńca który chciał seksu . Kiedyś to nawet chciał mnie pocałować . A ja mówię cos ty oszalałeś znamy sie dopiero trzy lata a ty juz chcesz sie całować . Chodziliśmy ze sob jeszcze 8 lat i on znalazł sobie inną a szkoda bo ja miałam zamiar za 15 lat pierwszy raz go pocałować a po 40 latach by moze cos wiecej .

Gość gość

Takie komentarze proszę sobie darować. Skoro chodzi wam tylko o jedno nie wiazcie się z kobietami tylko chodźcie na d***** nawet 10 razy dziennie. Nie pozdrawiam

Gość Gośćnastówę
No no nie wierzę że to nie prowo jakiegoś spasionego wiepsza z mikro penisem który teraz wali konia pensetą , chyba nie ma takich idiotek ja miałem kiedyś dziewczynę miała 17 lat bardzo ładna szczupła biust sport i też się wstydziła rozebrać a naprawdę ciało miała piękne opalone po trzech miesiącach straciła ze mną dziewictwo i seks był mniej więcej dwa razy na miesiąc a po pół roku już mnie w rogi waliła potem słyszałem jak goście co nie wiedzieli że z nią byłem a byli z jej okolic że największy k*******n w okolicy wiec ty też autorko kiedyś się odblokujesz i zaczniesz dawać d**y do okoła i nie mów że nie bo Tylko 1/100 zostaje żoną swojego pierwszego

Nie mówię ze zostanę jego żona, ale tez nie mam zamiaru się ****** ze wszystkimi. A wy lepsi nie jesteście tylko zaliczacie kobiety i się chwalicie ile to nie miałem

A napisałam tu aby poradzić się starszych kobiet i bardziej doświadczonych, a nie jakiś mężczyzn ze slabo rozwinięta inteligencja . A to co zrobiła ci ta laska nie znaczy ze wszystkie są takie

Gość gość
Inteligencje to ja mam : iloraz 130 . i wykształcenie adekwatne do ilorazu . Tylko ty nie przyjmujesz do wiadomości porad starszych i doświadczonych ludzi .

Gość gość Gryzelda
Ja się dziwie ze ten facet jeszcze nie odszedł