Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Dlaczego AliorBank pożyczki bezpośrednio nie daje a na sprzęty tak?

Polecane posty

Gość gość

Chciałam pożyczyć 300 zł. Bank mi odmówił. Pytam dlaczego? Bo mam złą historię w BIK. Zastanawia mnie to. Często biore sprzęty na raty przez internet w euro com. Spłacę jedno, biore następne i tak sobie wyposażam mieszkanie. Laptop za 1300, robot kuchenny 599, telewizor 650, tablet 600, telefon 550, drukarka 300. I zawsze bez problemu Alior przyznaje mi pożyczkę na te sprzęty. W sierpniu odmówili mi zwykłej pożyczki na 300 zł a wczoraj bez problemu dostałam od nich na 550, bo wziełam tel na raty. Zaznaczę że utrzymuje sie z mopsu i od nich mam przelewy na konto. Wpisuje zawsze we wnioskach stek kłamstw, że pracuje w mopsie jako sprzątaczka, że mam mieszkanie własnościowe itd. Nawet nip i tel z mopsu wpisuje. Nie wiem czy oni to sprawdzają czy nie. Ale o co chodzi z tym udzielaniem pożyczki? Głupie 300 zł nie chcieli mi udzielić a na sprzęty bez problemu. Zaznaczam że raty zawsze w terminie spłacam i mam dobrą historię kredytową. A w biku jedyne co może na mnie być to niezapłacone mandaty za przejazd autobusem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować