Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mocno kurczące się genitalia

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy każdy facet tak ma ale mi podczas stresu,zimna bardzo kurczą się genitalia sam się czasami śmieje,że mój pe(nis wygląda jak mocno przerośnięta łech(taczka to samo jądra.Podczas gdy w czasie wzwodu mam prawidłowy średni rozmiar.Czy wy też tak macie w zasadzie kto ma podobnie

Gość gość
Podczas zimna to każdemu się jaja kurczą stykają się ze sobą aby utrzymać temperature aby plemniki ci nie wymarły a to że bardzo Ci się kurczą to może masz wydmuszki lol (bez obrazy)

Gość gość
Nie są duże ale też nie takie małe ale potrafią się tak skurczyć,że prawie chowają się do środka,a penis. Potrafi się skurczyć do 5cm

Gość gość
Jeżeli twój przyjaciel w stanie gotowości jest ok to się tym nie przejmuj mój partner ma podobnie,na początku byłam trochę zszokowana jego rozmiarem bo taki malutki kurczaczek ale jak ma być gotowy jest naprawdę duży

Gość gość
Moja żona już do tego przywykła ja już z wiekiem powoli też ale czasami jest problem np na plaży bo gdy wszystko się skurczy wygląda to mizernie

Gość gość
Może masz mikropena

Gość gość
mam tak samo i lubie szokować tym kobiety kiedy widzę ich miny jak wygląda we wzwodzie(ich ździwienie)bezcenne

Gość gość
Ja mam tak ze chowa mi sie w skórę do środka tak jak koniowi . Gdy staje to wychodzi .