Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieszkam w kawalerce z moim facetem i jego przyjaciółka która nie ma gdzie miesz

Polecane posty

Gość gość

nie ma gdzie mieszkać...Efekt jest tego taki, ze ja spie z nia w łózku, a mój facet narozkładanym fotelu. Meczy mnie to. Miala w sieropniu sie wyprowadzic ale nie znalazla. Teraz rpzebakuje ze moze na wiosne. Jak rozmawiac z facetem?

Gość gość
Podziwiam twoją cierpliwość. Naprawdę. Na wiosnę okaże się, że jednak może na jesień...Szczyt bezczelności. Pogonić dziewuszysko, gdzie pieprz rośnie i tyle.

Gość gość
ona nie ma rodziny?

Gość gość
nie daj się robić w konia... Oni śmieją Ci się w twarz.

Gość gość
o k****, ale patologia ! przyjaciółka zajętego faceta ? nie ma czegoś takiego jak zwykła przyjaźń między mężczyzną a kobietą, zawsze jest nadzieja na seks z jednej albo drugiej strony jesteś naiwna i głupia bo: 1. tolerujesz posiadanie przyjaciółki u swojego faceta 2. jeśli już takowa istnieje to wpuściłaś ją do mieszkania noż k****, jak mogłaś być taka głupia ? teraz co być nie zrobiła to będzie źle i bez rewolucyjnych kroków się nie obędzie

Gość gość
gość dziś ja mam takiego przyjaciela i nigdy nie patrzyłam na niego jak na faceta, a on na mnie jak na kobietę. Ja mam męża, on ma żonę i mówię czasem, że to jest mój zaginiony syn, a on o mnie, że jestem jego matką wariatką. Znamy się jak łyse konie. Przyjaźniliśmy się jeszcze na studiach czyli zanim zawarliśmy związki małżeńskie i nie ma mowy o czymś więcej. Nikt nie jest zazdrosny, nikt nie strzela fochów. No ale my jesteśmy dorośli i normalni :) czego typowe cebule twego pokroju pojąć nie mogą.

Gość gość
13:37 zapewne oboje wyglądem nie grzeszycie :-)

Gość gość
gość dziś a niby skąd ten wniosek? Po prostu może czasami między ludźmi nie ma tego rodzaju chemii i nie ma znaczenia wygląd. Ktoś może być nieziemsko przystojny, a jednak coś ci w nim nie pasuje i nie ciągnie cię do niego jako do partnera w łóżku. Ty oczywiście tego nie rozumiesz, bo najwidoczniej kierujesz się jakąś zwierzęcą chucią w życiu skoro nawet facet nie może być twoim przyjacielem ale nie każdy tak ma.

Gość gość
13:41 co ty pieprzysz? ja się zgadzam z tą osobą wyżej. Też mam takiego przyjaciela i nigdy między nami nic nie było i co niby wygląd ma z tym wspólnego? ja jakoś mam męża, a on narzeczoną czyli co jesteśmy brzydcy, sobie się nie spodobaliśmy ale już ładnym osobom się spodobaliśmy? a może brzydkim się spodobaliśmy? ale nie, czekaj przecież zgodnie z twoimi teoriami brzydkich jako brzydcy tez powinniśmy odstraszać. Zobacz jakie debilizmy piszesz ośle.