Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy u Was dziewczyny też tak jest??

Polecane posty

Gość gość

jak byłam sama starczało mi na wszystko,żyłam jak królowa a jak jestem z facetem to mój poziom życia bardzo się zaniża i ledwo starcza ,,nam,, na przeżycie nie mówiąc o żadnych!przyjemnościach, Czy u Was też tak poziom życia spadał po zamieszkaniu z facetem??

Gość gość
Nie. U mnie się poprawił. Facet zarabiał prawie 2 razy tyle, co ja. Do tego miał oszczędności, więc jakoś spokojniej i bezpieczniej się czułam. pogorszył się dopiero po latach, po pojawieniu się dzieci.

Gość gość
Nie, wręcz odwrotnie, bo on zaprasza do restauracji czy kawiarni i płaci za coś co normalnie sama bym musiała kupić, albo robi jakiś wyjazd samochodem i mnie bierze, a jakbym sama tam jechała to kasa na benzynę. I chociaż często mu mówie, że płacimy na pół, to słyszę przecież i tak bym tam jechał to nie ma znaczenie ile osób biorę. A u Ciebie to nie wiem czemu tak, no chyba że to Ty fundujesz facetowi.

Gość gość
Tak, bardzo się obniżył poziom życia i potrafię usłyszeć, że on więcej zarabia co nie jest prawdą. Niedawno zrozumiałam,że wyszłam za idiote.