Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćxzo

Stosunek do końca a przerywany ciąża

Polecane posty

Gość gośćxzo

Witam, 26 czerwca miałam ostatnią miesiączkę. 29 czerwca przestałam brać tabletki antykoncepcyjne. 14 lipca odbył sie stosunek przerywany, po którym partner sie tylko wytarł i za jakieś 40 min byl kolejny stosunek bez zadnego efektu (ok 3min), a 15 lipca był stosunek potem przez kolejne dni kilka razy z efektem,końcowym w środku. Test 12 sierpnia dopiero pokazał ciążę. Lekarz,określił termin,porodu na 8/9 kwietnia 2018roku. Ciekawa jestem na ile możliwe jest ze w ciąże zaszlam.z,tego stosunku przerywanego z 14 lipca? Dziękuję, będę wdzięczna za,opinie eksperta.

Gość gość
Masz zgodę farmaceuty na odbywanie stosunków ?

Gość gość
A Ty masz zgodę na ocenianie jakichkolwiek ludzi poza sobą? Jeżeli insynuujesz, że chodzi o dwóch,partnerów to.niestety porażka. Bardziej chodzi mi o postrzeganie stosunku przerywanego na przyszłość bo ten 14 to tak jakby dzień mojej owulacji , a jakbym nie chciała ciąży to bym nie,odstawiła tabletek. Jestem po prostu zdumiona, że tak szybko.

Gość gość
jesteś niedojrzała emocjonalnie aby byc matką,jesli zajdziesz w ciąże ,odbiorą ci dziecko.Zastanów się co ty wyprawiasz,kopulujesz jak maciora w chlewie i nawet nie wiesz czy jesteś zapłodniona czy nie! masakra

Gość gość
Hahaha :-) a Ty ile masz lat ? Trzy? Bo nawet czytać nie potrafisz plus problemy z emocjami to masz Ty zapewne co hmm jest uwidocznione w twoich komentarzach.

Gość gość
dlaczego odbywasz stosunki z jakimś " partnerem" a nie mężem ?