Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przegralam życie

Polecane posty

Gość gość

Nie mam szkoły ,pracy ale za to mam brzydki ryj i fobie społeczna , dalej możecie mnie jechać

Gość gość
Fiutonos możesz zoperować i podgardle usunąć:P, nie będzie tak źle, ale teraz masz przynajmniej nos spory i do ten tego podobny, może niektórzy myślą, że ten tego jest też tak duży? Dlatego nosa nie zmniejszasz?

Gość gość
19.12 ma niewyraźne międzynoże? Kubuś znowu pisze jako kobieta?

Gość gość
Szkołę zawsze można rozpocząć na nowo. Pracę też można dostać. Potrzeba trochę szczęścia, wiary w siebie i uśmiechu na twarzy (smutnej twarzy nikt nie chce oglądać). Daj sobie szansę na lepsze jutro. Wszystko zależy tylko od Ciebie, a nosem się nie przejmuj, olej go. Polub go. Myślisz, że wszyscy zwracają uwagę na Twój nos? G****o prawda, każdy ma swoje problemy, zmartwienia, nikogo nie obchodzi Twój nos, popatrzą sobie i nic więcej tak jak Ty zwracasz uwagę na innych ludzi. Obejrzyj sobie nagranie tego youtubera: Michał Sikorski: Jak nie przejmować się opinią innych. Na dole link: https://www.youtube.com/channel/UCCcmjqMEF_JvwKqr5JjMZgQ Pamiętaj wszystko jest w Twoich rękach.

Gość gość
autorko weź sie za siebie jak kazdy człowiek, dzienne studia są bezpłatne, policealne tez są bezpłatne, a co to nei ma prostej pracy w Polsce zobacz oferty w McDonald's potrzebuja na okragło, w innych restauracjach typu kasa,kelner,pomoc kuchenna, pracownik gospodarczy,sprzatanie, w hotelach - pokojowki,zmywak, w hurtowniach, sklepy a gdzie Ty mieszkasz,że tak mówisz?:)

Gość gość
ja np dojezdzam 1 godz dziennie autobusem do Gdanska do hurtowni ,praca na 3 zmiany można można! Moi znajomi też dojeżdzają te 40 km i to nie przeszkadza w zdobyciu pracy,są oferty pracy fizycznej,sklepy,hurtownie,hotele

Gość gość
Gorzej jak dziewczyna jest z jakiejś patologii jak np przemo, takiej już się nie pomoże

Gość gość
w urzedach pracy sa staze stosownie do wieku dla bedacych dlugo bez pracy

Gość gość
nie jestes brzydka tylko zakomplesiona przez niepowodzenia zacznij szukac pracy to Cię dowartościuje, powiedz gdzie mieszkasz? to sprawdze jak tam z pracą stoi:)

Gość gość
przegrac zycie to moze 60 latek ktory wie ze nie bedzie mial emerytury

Gość gość
albo ktos nieuleczalnie chory....

Gość gość
to ambitni i piękni przegrali życie, sam stres i mase wymagań, na hooj to?

Gość gość
bylam na stazu w zeszlym roku... 2 dni. nie wytrzymalam tego wytykania i wysmiewania, bo 27 lat masz i gdzie dluzej nie robilas... :o

Gość mądry czlooowiek9283
1sprawa.=Nos. nie klamcie jej ze nikt na nos uwagi nie zwraca:D bo ja zawsze zwracam,jak ktos ma brzydki to szczam ze smiechu. 2.NIE KAZCIE DZIEWCZYNIE Z FOBIĄ SPOLECNZA ISC NA KASE,CZY ROBOTY WYMAGAJACEJ KONTAKTU Z LUDZMI!!! TO JEST NIEMOZLIWE. Szukaj roboty fizycznej,jakas produkcja ,praca na akord,przy tasmie,na noce sprzatanie.Mysle ze tma sobie poradzisz.Praca jakakolwiek zebys tylko sie dowartosciowała ze jestes coś warta. 3.sama z tego nie ywjdziesz.skoro od 8 lat od matury nic nie rusyzłas,to jacys nieznajmi kafeterianie ci nie pomoga. 4,idz do pychologa,TERAPIA,TERAPIA,TErapia. Pomoze ci,podbuduje cię...otworzysz się,,..Myslę ze po pol roku bedziesz innym czlowiekiem.Skoro zmarnowałas juz 8 lat to zaryzykuj jeszcze pol roku na psychoterapię.On leczy fobię. to nie psychiatra,odwagi

Gość gość
masz mature??/szkoly policalne sa tez bezplatne,zjazdy 2 wekendy w miesiacu.Jest padziernik jeszcze by cie przyjeli.Z tą fobią moze dasz rade 4 dni w miesiacu byc na wykladach???a zawsze bys jakis tam zawód miala

Gość gość
ciekawe jaka jest prawdziwa przycyzna twojego przegranego zycia... brzydki ryj to nie powod by sie załamywac.Bo duzo jest brzydkich ludzi ktorzy odnosza sukcesy...ciekawe jakie miales dziecinstwo,autorytety,relacje z rodziną przyjaciolmi..ktos cie odrzucił.skrzywdził,załamał.albo coś masz z glowa.

Gość gość
Pewnie jest słaba psychicznie , takim sie ciężko podnieść , ja też to przerabialam, żaden psychiatra Ci nie pomoże jeśli już jesteś w zaawansowanym stopniu zdziwaczenia , znam takich ludzi i współczuje , oni sie już nigdy nie podniosą

Gość gość
Też znam ten ból koleżanki poszły na studia maja chłopaków sa piękne zaradne inteligentne a ja się boję wyjść do sklepu a jak widzę sąsiada to uciekam jak szczur do kanału , tego się nie da opanować , człowiek się z tym rodzi , u mnie pomogło ciężkie dzieciństwo i wysmiewana przez innych choroba

Gość gość
Tobie wydaje sie ze czlowiek piekny i bogaty nie ma problemow.Otóż ma czasem wiecej od was.tylko nie szczeka o tym na forum i wokół.Najgorsze co mozesz zrobic to poddac sie.Ja tez walcze z nadwaga 20 kg,nerwicą,chorobami kobiecymi,kregoslupem pro lemami z jelitami.No i co mam polozyc sie i czekac?na co??????