Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na faktach

Polecane posty

Gość gość

Wiewiórka dziś do mnie przemowila.Powiedziała, że trzecia wojna światowa rozpoczęta prze Szyszko.Że rudy naród szykuje sie do ataku w bazach podziemnych.Że nadchodzą ostateczne czasy dla ludzkości, a rudy naród posiądzie wszystkie kasztanowce,Żołędziowce i całą populację drzew!i już nikt nie obali ani jednego więcej .

Gość gość
to nie tak będzie:o dni staną się coraz dłuższe, a noce krótkie słońce spalać będzie najpierw to co na górze trawy, skalne krzewy, drzewa które trzymają się kamieni a potem zejdzie do dolin, pora przyjdzie na drzewa wysokie ptaki trzymać będą się ziemi a potem dojdzie do domów wysokich, dachy ich zajmą się od ognia

Gość gość
rzeki będą wysychać a pszenica rodzić czarne ziarno pojawią się termity i białe mrówki takie będą pierwsze znaki

Gość gość
Znowu mi Kubusiu grozisz gwałtami całonocnymi i zbiorowymi? Podziel się tym z Gena, wzbudzisz jej tym zainteresowanie i jeszcze większe jej pożądanie, w końcu dowalisz tej, której ona całe życie zazdrości, nienawidzi bo czuję się od niej gorsza.

Gość gość
No bo zapomnieli napisać ze pierw przyjdzie rudy naród i zaatakuje kasztanami szyszke

Gość gość
Nie tylko gwałtami ale i zniszczeniem mienia, widzę i plagą insektów?

Gość gość
już wkrótce ptaki mieć będą pióra tylko na skrzydłach z głębi ziemi wytryśnie ropa jasnym ogniem a wy będziecie czekać aż nadejdą gorsze czasy

Gość gość
21:49 przegioles :/

Gość gość
wreszcie u bieguna pojawi się gwiazda na wschodzie będziecie się modlić żeby zgasła ale nikt nie wysłucha waszych modlitw

Gość gość
A no bo Szyszko ma insekty

Gość gość
21:54 a wyniki psychiatryczne przeszles pomyślnie chyba

Gość gość
a wtedy nie będzie czasu na dalsze czekanie mnie przysniło się właśnie to i co mam zrobić?