Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałbyś

Polecane posty

Gość gość

bym przestała pisać prawdę o tobie? Nie masz czym mnie nastraszyć, bo każde zło jakie można zrobić drugiemu człowiekowi już mi zrobiłeś z marnym skutkiem: nadal żyję, nadal jestem pewna siebie, nadal.mam poczucie własnej wartości i godności, nie jestem przywiązana do.pieniędzy i rzeczy, wierzę w wieczne życie i w Boga, dzięki któremu ciągle żyję, więc czym mi zagrozisz? Życzeniem.cierpienia dla dzieci, które kocham? Jesteś żałosnym zerem, potrzebujesz egzorcysty i zerwania z satanizmem by stać się człowiekiem.

Gość gość
Autorko napisz cos wiecej,bo to tak jakbym czytala o sobie !! Tez jestem przesladowana przez faceta,ktory nalezy do sekty satanistycznej i tez probuje mi wyrzadzic jak najwiecej zla ale sie trzymam.

Gość gość
Dzięki za szacunek i przyznanie mi godności, bardzo się moje poczucie wartości poprawiło teraz.

Gość gość
22.46 A co innego satanista może napisać majàc świadomość, że bracia sataniści kontrolują go?

Gość gość
Autorko o kim mowa ?

Gość gość
o moim szczodrze obdarzonym facecie , biznesmenie , sponsorze , który okazał się być satanistą i mnie gnębi i moje dzieci