Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOJA RODZINA MNIE NIE KOCHA

Polecane posty

Gość gość

Hej od dziecka w mojej rodzinie sie nie układało ciągłe kłótnie mamy i taty w wieku 12 lat moi rodzice w końcu sie rozwiedli ale co z tego to nic nie zmieniło nie mam kontaktu z babcią od strony taty bo jest mega fałszywa ,obraża mnie i mówi jaka to ja nie jestem do wszystkich swoich sąsiadeczek ,Ojciec ma mnie głęboko w d***e, mama znalazła sobie fagasa jakiegoś z którym była rok i który nas okradł mówiłam jej że to zły człowiek ale ona miała w d***e moje zdanie nie chciałam wracać wogóle do domu bo mama z tym fagasem tylko siedzieli przed telewizorem i sie obściskiwali aż w końcu po 10 miesiącach z nim zerwała a on nas okradł zabrał wszystkie moje pamiątki z dziecinsta , mam jeszcze jednego człona rodziny jest nim 2 babcia ze strony mamy która jest alkocholiczką ostatnio jak do niej zadzwoniłyśmy wyzywała mnie i moją mame , jak jej powiedziałam że jest pijaczką i żeby przestała to ta że ja niby narkotyki bore i że jestem psychiczna bo chodze do psychologa itp . w sumie została mi tylko mama ale ona nie jest taka święta co chwile mnie oszukuje i ma mnie w d***e w sumie . Nie wiem już co mam robić bo chodze do psychologa ale on nic nie pomaga chciałam sie zabić ale mi sie nie udało :(

Gość gość
niedawno się dowiedziałam , że jak byłam mała to byłam taka nijaka i rodzice chcieli mnie oddać na uniwersytet medyczny -zabalsamować.

Gość gość
boje się mieć faceta to przez matkę , która mi wciąż wmawiała , że faceci są żli

Gość gość
No na facetow tez trzeba uwazac jak na innych ludzi ogolnie ale jednak bez przesady..

Gość gość
po moich nieudanych związkach z facetami jestem trwale podniewana, skłócona z penisem.

Gość gość
matkamiała racjo o facetach

Trudna jest Twoja sytuacja bo znikąd pomocy ani wsparcia. Jednak z terapii nie rezygnuj tylko postaraj się zmienić psychologa skoro ten, z którym współpracujesz nie jest pomocny. Zrozumiałe jest, że nie masz zaufania do facetów, chyba w ogóle do ludzi, musisz być ostrożna ale nie wszyscy ludzie są źli, w końcu trafisz na człowieka, któremu będziesz mogła zaufać. Pracuj nad swoją samooceną i nie poddawaj się.