Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ważne pytanie do was ,,mężczyźni''...

Polecane posty

Gość gość

Co czuje(jeśli coś czuje) facet który wie że ma dziecko,zdaje sobie z tego sprawę,lecz unika z tym dzieckiem kontaktu z własnej woli, nie interesuje go co z takim dzieckiem się dzieje,a nawet ile ma lat...i nie mam tu na myśli sytuacji kiedy matka utrudnia kontakt z dzieckiem na złość ojcu.

Gość gość
Pytanie też do dziadków,którzy wiedzą że syn ma dziecko a oni wnuka i nic z tym nie robią...nie szukają kontaktu.Czy oni myślą że źle robią,czy zdają sobie sprawę że gdzieś jest ich wnuk/wnuczka i ich nie zna???...

Gość gość
Pytanie do partnerek tych że tatusiów?Czy wam nie przeszkadza myśl że wasz mężczyzna nie utrzymuje kontaktu z własnym dzieckiem?Czy macie na to jakiś wpływ?Czy staracie sie to zmienić?Czy prowadzicie z nim rozmowy czy udajecie że nie ma tematu?

Gość gośćbolo
Nic nie myślą

Gość gość
trzeba było zrobić sobie dziecko z kimś kto cię kocha żeby uniknąć takich problemów,facet jak kocha babę to dzieci uwielbia ,a jak baby nie kocha lub gorzej złapany na dziecko to bywa różnie nawet ucieczki ,i wyparcia ,i żadne umoralnianie tego nigdy nie zmieniło

Gość gość
No dobrze masz rację ale nie ma odpowiedzi na pytanie a jedynie moralizowanie

Gość gośćania
Mi sie wydaje że nie myślą o tym

Gość gość
Nie znam takich mezczyzn. Taki pan to pewnie lewak a oni nie sa ludzmi odpowiedzialnymi.

Gość gośćbolo
A ja znam 3 takie osobniki i mają rodziny i sobie żyją za granicą. O dzieciach nie wiedzą nic nawet jak teraz wyglądają.

Gość 43 cm vv bicepsie
Myśle że warto kobiecie poznać dobrze tego osobnika któremu się daje wlewać nasienie do pochwy zanim do tego dojdzie. Mam nadzieję że wyjaśniłem.Pozdrawiam.

Gość Aro1234
Facet który nie zajmuje się własnym dzieckiem to nie facet .... Do wszystkiego w życiu trzeba dorosnąć....