Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dobrzy ludzie zawsze dostają kopy

Polecane posty

Gość gość

Mój facet mnie zdradza,wypiera się bezczelnie,byłam z nim podczas choroby,gdy inni mieli go w d***e.Inni mężczyźni mnie nie chcą.Nie chce mi się żyć.Jaka śmierć dla mnie będzie dobra....Mam 28 lat a czuję,że to kres mojego życia.

Gość gość
Dlaczego uważasz że jesteś taka dobra ? Byłaś z nim podczas choroby bo jak sama piszesz inni faceci cię nie chcą. :) Ful babek żyje samotnie i nie cudują. Samobójstwa będzie odwalać bo ją facet zdradził . Pozdrawiam serdecznie. Głową do góry

Gość gość
Przez faceta chcesz sie zabic?! Najglupsza rzecz na swiecie olej go i za jakis czas ci przejdzie

Gość gość
Kobieto uspokoj się. Ten człowiek nie wart jest żebyś się zabijala. Żaden nie jest wart. Żyj.

Gość gość
8.37-bo generalnie staram się być wyrozumiała,jestem normalna.Staram się pomóc każdemu w miarę moich możliwości a i tak wszystko zawsze się j***e.Z jednej strony matka mnie szarpie z drugiej mój facet.Nie chcę krzywdzić ani jej ani jego.

Gość gość
Taki mózgotrzep zewsząd

Gość gość
Faceta sobie odpusc a z matka sie sprobuj dogadac. Facet to nie rodzina jakbys mu pozwolila to by cie jeszcze okradl i sprzedal twoje organy po co byc z takim smieciem?!