Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mają na imię lub jak będą miały wasze dzieci urodzone w tym roku?

Polecane posty

Gość gość
Dziękuje miło mi czytac takie komenarze bo na tym forum imię Oliwier jest bardzo krytykowane.. Nie wiem skąd wzieły się takie podziały na imiona patologiczne jak i nie..

Gość gość
Kornelia przepiękne imię ale poki co mamy chłopca Jakuba. Jak będzie dziewczynka to tylko Kornelia jest przesliczne imię i bardzo z klasą, pasuje mi do takiej właśnie dziewczyny z klasą i nutką tajemnicy.

Gość Przyszłaamuskaaaas
Mam propozycje takie bo płeć jeszcze nie wiadomo Chłopiec Michał Mateusz Rafał Arek Kamil Dziewczyna Kasia Asia Anna Magdalena Adrianna Gosia Aleksandra Agata Klara Lena

Gość gość
Kornelia to jest wsiurskie kiczowate imię a nie z klasą, coś ci się pomyliło dziecino.

Gość gość
Co do Oliviera -złe skojarzenia bo jakieś 10 lat temu "dziwne" śroidowiska zaczęły nader chętnie nadawać dzieciom to imię ..

Gość gość
Córcia Kornelka :)

Gość gość
Chyba tobie się pomyliło jessico to dopiero jest wsióra i jakieś basie magdalenki i żanetki. Kornelia to piękne imię i widać że go nie lubisz bo c***ewnie niejednego chłopa odbiła, ah te Kornelie:)

Gość gość
ja będę miała Juliana i w d***e was mam że zniewieścieałe itd. itp. w końcu to moje dziecko i moja sprawa ostatnio na zakupach matka za dzieckiem biegała wrzeszcząc Dionizy Dionizy no naprawdę super imię ale z gustami się nie dyskutuje

Gość gość
Jezeli chodzi u nas o dziewczyny to bedzie Lena a jezeli chodzi o chlopca jednomyslnie Leon. Mamy jeszcze corki Laure i Luize ;) wszystkie dzieci na L ;)

Gość gość
Będzie córka - temin za 3 tygodnie!! - i imię Weronika. Mój brat został ojcem po raz drugi wiosną tego roku, też ma corkę i jej dal i imię Bogna Barbara.