Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do homoseksualistów

Polecane posty

Gość gość

Czemu uważacie że jesteście normalni przecież gdyby tak było to nie musielibyście nic udowadniać?

Gość gość
Hahaha nagle żadnego geja, a jak ktoś wrzuca zdjęcia k****a to się roi od nich jak w mrowisku. Nie są normalni i stanowczo trzeba z tym walczyć!

Gość gość
Plaga wmawiania młodym ludziom że sodomia nie jest zła i że to jest naturalne to jeden ze sposobów na depopulację, robienie z dzieci od przedszkola dewiantów wmawiając że kontakt fizyczny chłopca z chłopcem dziewczynki z dziewczynką to rodzaj wyboru jest chory! I. Więcej pedalstwa tym więcej pacyfizmu. To tylko krzyczące c**y i udające facetów słabe kobiety (nie jestem szowinistą chodzi o fizyczne warunki). Osobiście nic do nich nie mam póki publicznie nie naruszają mojej estetyki tylko po to żeby pokazać jacy oni są wyzwoleni, a w rzeczywistości wyglądają tak estetycznie jak kopulujące krowy. Zdecydowanie popieram wytępienie tego typu widoków z naszego życia, a zwłaszcza z życia naszych dzieci!

Gość gość
Był taki program Cejrowski vs pedał. Myślałem że go Cejrowski przekopie przez to studio. Generalnie nieszczelność tego pseudo chłopca była tak rażąca że Cejrowski wolał się nie odzywać żeby mu jedynek nie wybic. Generalnie chodziło o to że posty tego typu prowadzą do samobójstw.

Gość gość
Trzeba tworzyć organizacje które będą jawnie ich tępić , deptać aż wrócą skąd przyszli czyli znikną.

Gość gość
Precz z Polski albo się zachowywać publicznie

Gość MIASTO STOŁECZNE OPOLSZCZYZNY
Piszecie że nic nie macie do nas pedałów póki się nie obnosimy publicznie i nie pokazujemy naszego stylu życia i puki nie naruszają waszej estetyki? A goofno mnie to obchodzi co wam się podoba a co nie i że wam się całujący geje na ulicy nie podobają albo jak się trzymają za rękę to chuj mnie to obchodzi że wam się to nie podoba i że sobie tego nie życzycie mam na to wyje/ba/ne będę się obnosić z tym kim jestem będę się całować i przytulać z moim chłopakiem publicznie i przy waszych dzieciach będę się całować z języczkiem wolny kraj i mogę robić co chce skoro wam się coś nie podoba to możecie odejść ode mnie albo się nie patrzeć i możecie mi naskoczyc wiecie dlaczego? Bo jestem z Opola

Gość MIASTO STOŁECZNE OPOLSZCZYZNY
:D

Gość gość
Szkoda że Polska taka zacofana. Potem u Europie z nas się śmieją. Aborcja może rzeczywiście nie jest dobra ale geje już nikomu nie robią krzywdy. A gdy byłabym mężczyzną też bym wolała być gejem. Meskie młode i wysportowane ciało jest 100 razy przyjemniejsze niż kobieca dupa i cycki. A geje w 90% są mega przystojni. A poza tym baby (mówię to jako kobieta) są nie rzadko dość ograniczone i puste i potrafią tylko mówić o torebkach i obgadywać kolezanki :) Nie mówiąc już o tym że lecą na kasę.

Gość gość
Pedały to takie złe!!! Ale jak dwie lesbijeczki się całują to jesteście zadowoleni!!! Jak jest temat homoseksualizmu to panowie tylko na gejów narzekacie i hejtujecie pomijając lesbijki bo je już lubicie!!! I taka prawd. I taka MĘSKA LOGIKA :(

Gość gość
Miałem takie zdanie do puki nie dowiedziałem się że brat cioteczny jest homo. To normalni ludzie.