Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W tym temacie opiszę wam DOKŁADNIE i PRECYZYJNIE jaki facet jest ideałem kobiet

Polecane posty

Gość gość

Wbrew stereotypowym opiniom nie jest to wysportowany przystojniak o gębie modela. Na takich lecą licealistki i studentki pierwszego roku. Normalnie to ideałem kobiet jest prosty, towarzyski chłopak po zawodówce, 190 wzrostu, z brzuchem piwnym i masą mięśniową obrośniętą z lekka tłuszczem i rozlazłym tatuażem w kształcie kotwicy z twarzą misia, kryminalisty, albo przeciętniaka, który ma "łeb na karku" i zarabia na Frezarce CNC, układaniu płytek, albo spawaniu, a w międzyczasie rozkręca jednoosobową firmę, i dla którego rozmowy na poziomie to jakieś "jebane filozofie" i "pierdolenie", a te wszystkie profesurki w garniakach za biurkiem to "leszcze", bo przecież on by im najebał, więc to oczywiste.

Gość gość
Biedactwo, taki ci kota pogonił to kiepściutko :D

Gość gość
To nie jest oparte na "pogonieniu kota" tylko na obserwowaniu par, bo zrobiłem kiedyś rekonesans. Prawie wszystkie piękne kobiety, które widziałem w życiu na ulicach w różnych miastach i miejscowościach, albo te, które znam z otoczenia i sąsiedztwa są w związku z takim miśkiem z brzuchem piwnym. Wyjątkiem są licealistki i czasem (rzadko) studentki.

Gość gość
Niektore kobiety gardzą fizolami a widac to po rękach i czasem po twarzy.

Gość gość
Zakochać się we wzroście i zawodzie to naprawdę coś :-D

Gość gość
Ale tobie się musi nudziććććććć 💤

Gość gość
12:05 To należy do rzadkości, nawet bardzo wykształcone kobiety z doktoratem z fizyki teoretycznej mają silny pociąg do prostych chłopaków po zawodówce o umyśle nieskalanym głęboką refleksją.

Gość gość
gość dziś a bzdura, bo największe branie mają chamowate cwaniaczki, nieważne czy model, czy misiek, czy studenciak, czy po zawodówce, jak jest grzeczny to guzik zaroocha. a jak jest bezczelnym chamem, co to w tyłek klepnie, spyta się "roochasz się czy trzeba chodzić" to zalicza panny na pęczki.

Gość gość
Cały sytstem wartości facetów, na których lecą kobiety: -żryć -spać *****ać -srać -piwo -kumple -siłka -kasa -melanż -wódka -fura

Gość gość
To nie ideał tylko takich jest najwiecej wiec nie maja w czym wybierać