Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosba o ocene chlodnej glowy....tesciowa wychowuje moje dziecko

Polecane posty

Gość gość

Tesciowa zawsze byla kobieta ktora stawiala na swoim. Do tego nie jest osoba starsza, jest przed 50. Wzielismy slub w marcu, w czerwu urodzilam. Od tej chwili odebrano mi dziecko. Mieszkamy z tesciowa, bo ma mieszkanie 3 pokojowe, otrzymane po rozwodzie z mezem. Wprowadzilismy sie wiec tam i ona odebrala mi prawie dziecko. Wysmiala karmienie piersia i sama podaje mu butule. Jezdzi z nim do lekarzy bo mowi ze ona placi za wszystko. Sama go kapie, usypia, mowi mi ze jestem mloda i ze musze odpoczac i wyszalec sie. Jest mi to na reke bo jestem wyspana i mam czas na swoje pasje. Ale ostatnio moja mama wpadla w szal kiedy powiedzialam jej ze to czy moze zajac sie wnukiem, musze skontatkowac z tesciowa. No i teraz mam zwiazane rece. Tesciowa ostatnio mi powiedziala ze mam zakmnac morde jak czaselam z nia o tym rozmawiac, ze jestem roszczeniowa gowniara i ze inne by sie zabily o taka opiekunke a ze ja jestem niewdzieczna. Nie chce byc niewdzieczna. Jak pogodzic moja mame i tesciowa?

Gość gość
urodzić drugie dzieckoi dac na wychowanie swojej mamie.Wszystkie 3 bedziecie zadowolone

Gość gość
Tak to jest, jak się ludzie bawią w dom. Trzeba było zacząć normalnie: od własnego mieszkania, a nie robić dziecko nie mając na nie warunków.

Gość gość
Nie chce na razie kolejnego dziecka.

Gość gość
O rany jakie te tesciowe nie dobre czarownice

Gość gość
Przede wszystkim sama zajmij sie dzieckiem. Z jednej strony pasuje tobie ta sytuacja, bo masz czas i jestes wypoczeta. Problem zauwazylas jak matka zwrocila ci uwage. Ile ty masz lat i kto cie utrzymuje. Jesli to jest tesciowa to sie zamknij albo idz na swoje.

Gość gość
Ja tam mojemu dziecku nie pozwlam byc za dlugo u tesciowy

Gość gość
niestety musisz zakasać rękawy i zająć się swoim dzieckiem. Ona chce ustawić Ciebie pod siebie, nie daj się. To Twoje dziecko, jesteś dorosła, więc to Ty masz prawo i obowiązek decydować o dziecku, nie ona. Nie pozwalaj jej na to, nie dopuszczaj do takich sytuacji. Za jakiś czas nie będziesz dla dziecka autorytetem, bo nie masz nic do gadania. Dziecko będzie to czuło. Nie pozwól na to, by ktoś inny wychowywał Ci dziecko po swojemu. Wolałabym być niewdzięczna, ale sama mieć wpływ na jego wychowanie. Gdzie ojciec dziecka?

Gość gość
OjCIEC dziecka siedzi w wiezieniu. Dobiero za 15 moze wyjsc.

Gość gość
PROWO I to glupie