Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Meska logika w sprawie homoseksualizmu

Polecane posty

Gość gość

GEJE : . wynaturzenie . choroba . zakaz pedalowania . dewiacja ktora szkodzi spoleczenstwu . obrzydlistwo . dupa jest do srania LESBIJKI : . mrrrrr ohhhh ahhh . takie fajne one

Gość Namysłów opolsk wojew
Taka prawda :D

Gość Namysłów opolsk wojew
To hipokryzja :D

Gość gość
Podpisuje się pod tym obiema rekami.

Gość gość
100% PRAWDA HAHAHA

Gość gość
Nie zawsze.. tak jest. Lesbijki też sa napiętmowane, faceci gorzej ale to przeczy meskosci dawac w doope i walić w doope lesbijka może być prawdziwa kobieta wolac kobiety.

Gość gość
13.33 a malo to facetow chce walic kobiety w d**e? wystarczy poczytac to forum. a gej to nie koniecznie c***a w rurkach i duzo jest meskich gejow.

Jak dla mnie, każde takie wynaturzenie jest chore. Za chwile ktoś krzyknie "dajmy żyć zoofilom i pedofilom! Mają prawo do własnych upodobań." Gdyby takie zachowania były normalne, ludzkość już dawno by wyginęła. Choroby trzeba leczyć.

Gość gość
Nie istnieje cos takiego jak homofobia. Istnieje tylko gejofobia bo do lesbijek sobie wala konia

Gość gość
Do lesbijek nic nie mam natomiast pedalstwa nie toleruje i wyj****e mam ze jestem hipokryta.

Gość gość
"dajmy żyć zoofilom i pedofilom! Mają prawo do własnych upodobań." Tylko ze oni robia to bez zgody pfiary a homo nikogo nie krzywdzą kretynie

Gość gość
Autorze jesteś DEBILEM :O Facetów hetero jarają dwie kobiety les, bo są HETERO. To jest normalne, skoro czują popęd do kobiet. Geje ich obrzydzają, bo nie czują do nich najmniejszego pociągu, a ponadto są mniej estetyczni.

Gość gość
Gdzie tu hipokryzja niby? Geje mnie brzydzą, ale to nie znaczy, że ich nie toleruje. A na fajne lesbijki owszem lubię sobie popatrzeć :)

Gość gość
18.17 Jestem autorką. Wybacz ale dla mnie czlowiek ktory podczas rozmowy o homoseksualizmie opowiada jacy to geje sa niemoralni, ze to wynaturzenie, dewiacja itp.. A o lesbijkach nic nie wspomina i nawet nie patrzy na nie pod kontem homoseksualizmu jest glupkiem i hipokryta. W dodatku podczas takiej rozmowy gdy zapyta sie takiego pana co mysli o lesbijkach to zazwyczaj odpowiada ze to co innego..

Gość gość
18.17 Moim zadaniem akurat geje sa bardziej estetyczni bo sa przystojni w 90% przypadkow. A prawdziwe lesbijki sa brzydkie. Moja kuzynka pracuje w klubie lgbt i zapewniam cie ze wiekszosc to babochlopy. Co nie oznacza ze ich nie akceptuje.

Pozwolę sobie nie wypowiadać się więcej. Bycie odmieńcem jest teraz w modzie. Może wspomnisz o tym, gdy na fali tego debilizmu Twoje dziecko przyjdzie Ci się tym pochwalić. Chcecie mieć dwóch tatusiów, czy dwie mamusie, to sobie miejcie. Ja bym strzelał. Słabe jednostki powinny być eliminowane. Dziękuję. Dobranoc. :)

Gość gość
Martini84 a co bys zrobil gdyby twoje dziecko bylo odmiencem? Wyrzucilbys je z domu czy moze wyslal na terapie?

Gość gość
"gość dziś 18.17 Moim zadaniem akurat geje sa bardziej estetyczni bo sa przystojni w 90% przypadkow. A prawdziwe lesbijki sa brzydkie" x Po pierwsze estetyka nie ma nic do przystojności. Dla większości ludzi po prostu dwie nagie kobiety spółkujące ze sobą będą bardziej estetyczne niż dwóch facetów. Po drugie, wnioskuję, że sam jesteś homosiem, więc nie będziesz obiektywny. Większość pedziów to cio/tki, 90% ma zniewieściały głos i po 90% od razu widać, ze to geje - wystarczy popatrzeć na youtuberów gejów. A u lesbijek połowa jest dominująca/męska, połowa kobieca. Jest też sporo kobiet biseksualnych - te praktycznie zawsze są kobiece.

Gość gość
"gość dziś 18.17 Jestem autorką. Wybacz ale dla mnie czlowiek ktory podczas rozmowy o homoseksualizmie opowiada jacy to geje sa niemoralni, ze to wynaturzenie, dewiacja itp.. A o lesbijkach nic nie wspomina i nawet nie patrzy na nie pod kontem homoseksualizmu jest glupkiem i hipokryta. W dodatku podczas takiej rozmowy gdy zapyta sie takiego pana co mysli o lesbijkach to zazwyczaj odpowiada ze to co innego.. " x To nie jest hipokryzja. To jest właśnie najlepszy dowód na to, że większość facetów myśli ku/tasami, zamiast mózgiem ;)

Gość gość
Generalnie kobiety z natury są o wiele bardziej tolerancyjne od mężczyzn.

Gość gość
18.42 Przeciez napisalam ze jestem kobieta!!!!! Nie jest tak bo dosc duzo gejow jest męskim normalnymi facetami. I do tego przystojnymi. I własnie oni bardzo czesto nasmiewaja sie z tych ciotek. Czy Biedron i jego partner sa zniewiesciali albo Pirog itp? A POZATYM: Wybacz ale dla mnie czlowiek ktory podczas rozmowy o homoseksualizmie opowiada jacy to geje sa niemoralni, ze to wynaturzenie, dewiacja itp.. A o lesbijkach nic nie wspomina i nawet nie patrzy na nie pod kontem homoseksualizmu jest glupkiem i hipokryta. W dodatku podczas takiej rozmowy gdy zapyta sie takiego pana co mysli o lesbijkach to zazwyczaj odpowiada ze to co innego.. W skrocie bawi mnie akceptacja dla les/bi przy jednoczesnym dyskryminowaniu gejow. W duzych miastach lesbijki chodza za reke a nawet i sie caluja. Natomiast geje za to samo byliby zwyzywani przez facetow.

Gość gość
18.46 Tez mnie to zastanawia ze faceci hetero nietoleruja gejow a kobiety hetero toleruja lesbijki :) No ale tak jak mowisz my nie mamy w genach ukojenia innych.

Gość Bisex
Heterycy wiele traca. Chociazby dlatego ze poznaja w zyciu tylko 1 rodzaj orgazmu :(

Gość gość
"Czy Biedron i jego partner sa zniewiesciali albo Pirog itp?" x Jasne, ze są, serio tego nie widzisz? Ten pierwszy jest zniewieściały z zachowania, gestów i tonu głosu (zero w nim faceta), a ten drugi ubiera się jak cio/ta.

Gość gość
"Bisex dziś Heterycy wiele traca. Chociazby dlatego ze poznaja w zyciu tylko 1 rodzaj orgazmu smutas.gif " x heterycy nic nie tracą, bo nie jarają ich czyjeś kootasy w doopie, homo-debilu a to co ty pieprzysz na każdym takim temacie to jest właśnie propaganda homoseksualizmu

Gość gość
19.09 Teraz duzo mezczyzn tak sie ubiera. Rowniez hetero. I uwazam to za lepsze i estetyczniejsze niz babochlop ktory jest obciety na krotko i zachowuje sie jak facet. Fakt faktem jak chłopak jest chudziutki jak szczypiorek i nosi rurki i ma zwichniety nadgarstek to jest to przegięcie w druga strone i jest to rowniez żałosne. Ale uwierz mi ze nawet w srodowiskach gejow tacy panowie czesto sa obiektem drwin.

Gość gość
Nie jestem homo bo lubie tez kobiety :) A debilem tymbardziej nie jestem. Pracuje jako manager dobrej restauracji. A na partnerów wybieramy sobie fajnych facetow a nie obleszkow z piwnym brzuchem spoconych i owlosionych. Meskie cialo podnieca tak jak damskie :) Wyzywajcie nas dalej. To my jestesmy gora bo zaznajecie polowe przyjemnosci erotycznej podczas zycia ktorej my mozemy zaznac. A autorka ma racje bo wiekszosc gejow i bisexow to niezle towary. I kobiety tez na nas leca.