Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznam kulturalnego mężczyznę w wieku do 55

Polecane posty

Gość gość

Poznam kulturalnego mężczyznę z wyższym wykształceniem (chętnie lekarza lub prawnika) w celu matrymonialnym. O mnie: jestem tuż po 40, wyglądam młodziej, mam wyższe wykształcenie, jestem osobą atrakcyjną, o dużym uroku osobistym, niezależną finansowo, bez zobowiązań. Mieszkam na Mazowszu. kontogda@gmail.com

Gość gość
hmmm ... na kafeterii dla kobiet? Mężczyzn tutaj ne ma.

Gość gość
Tu same ochlapusy!

Gość gość
ech ten NIEURODZAJ ;) autorka przyparta do muru, szuka nawet tu kandydata. cóż za patologiczne myślenie? :D 🖐️

Gość gość
55 latek jest dla ciebie za stary.

Gość Analityk_dusz
Cześć. Czy masz świadomość że oczekiwanie "cel matrymonialny" w takim wieku odstrasza 95% facetów? Czyli że zabierasz sobie w ten sposób praktycznie szanse na bycie z kimś? Nie zmuszam Cię do zmiany zdania i decyzja jest tylko twoja, jednak widzę w tej wiadomości coś co zaprasza i jednocześnie odcina twoje szanse, więc o tym pisze.

Gość gość
Zaciekawiła mnie wypowiedź "analityka dusz". Nie czuję się przyparta do muru. Jestem atrakcyjna i mądra. Dużo pracuję w środowisku kobiet. Nie wiem gdzie mam poznać mężczyznę, który będzie przede wszystkim najpierw przyjacielem, a później ew. mężem. To co zatem mam robić? Proszę o racjonalną radę.

Gość gość
lekarza lub prawnika = LOL. stara baba po 40ce łudzi się, że zapewni sobie wygodne życie u boku lekarza lub prawnika. do takich kleją się tabunami dziewuszki po 20-25 lat - tępa dzido! a nie ty i twoje rozsypujące się ciało :O