Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil28

Pytanie do kobiet w związkach

Polecane posty

Gość Kamil28

Mam problem. Żyje z partnerka juz jakieś 6 lat, mieszkamy razem prawie dwa lata. Odkąd zamieszkalismy razem jej zapał na sex jakby zmalał, robiliśmy to coraz rzadziej i rzadziej i tak od ostatnich 4 miesięcy post. Robiłem wszystko nastrój alkohol wakacje itd. Dalej nic, oczywiście nie podaje mi konkretnego powodu stąd moja obecność tutaj. Szanowne Panie co może być nie tak przy założeniu że mnie nie zdradza? Oczywiście wcześniej nasze życie erotycznego było udane i urozmaicone, skąd ta nagła zmiana? Proszę o porady, z góry dziękuję.

Gość gość
Ma kochanka z dlugim fiutkiem!

Gość gość
Nudy w związku lub seksie. Może być między wami ok ale już nie iskrzy. . To.normalne po.paru latach..rozmawiales z nią o tym?

Gość gość
Bankowo rznie sie z kimś na boku. Ja jak czytam niektóre tematy to szok zaliczam " co robicie z kochankiem, a czego z mężem nie" ludzie są p******i. Z kochankami roochaja sie na wszelkie sposoby, a z mężem pod kołdra w pozycji misjonarskiej.. jakie to żałosne.. a pózniej mąż taki jak Ty zastanawia sie dlaczego jego kobieta nie ma ochoty na Sex: nie ma ochoty, bo jest wygrzmovona we wszystkie dziury przez kogoś na boku!!!

Gość Kamil28
Proszę o porady jak w temacie. Przy założeniu że nie ma nikogo na boku! Ja ma to wiem co robić.

Gość gość
WitajMyślę,żebyś sie za bardzo nie nakręcał...wasz związek trwa 6 lat od dluższego czasu mieszkacie razem i niestety tak jak i po małżeństwie,sex nie jest taki sam jak na początku.Porozmawiaj ze swoja kobietą. Może wystarczy troszkę zmienic przyzwyczajenia..

Gość gośćmija
Autorze przeciez dla was przyjemniejsze jest walenie konia wiec o co Ci chodzi? Do czegonCi Cipk..a? Ibtak Ci nie da wiecej przyjemnosci.

Gość gość
Do popatrzenia i polizania