Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znęcał się na mnie.

Polecane posty

Gość gość

Gdy byłam w 1 klasie podstawówki mój kolega był w moim wieku wracał ze mną do domu wszystko było okej ale do czasu.Gdy byliśmy na moście gdzie nie było barierek zabezpieczających zaczął mi grozić że zrzuci mnie z mostu i się utopie.To był płytki staw ale jako mała dziewczynka wierzyłam w to.Oprócz tego że mi groził zaczął mówić mi że nikt mnie nie kocha że, jestem beznadziejna że, jak umrę to każdy będzie się cieszył.Zmieniłam szkołę i wszystko było w porządku.Dzisiaj jestem w 2 klasie technikum i widuje go codziennie w busie gdy, wracam ze szkoly.Patrzy się na mnie całą drogę a ja przez to czuję się bardzo nie komfortowo a przez niego patrzą sie na mnie inni ludzie.Przez niego złe wspomnienia znowu wróciły i nie mogę przestać o tym myśleć co było kiedyś.

Gość gość
Może podejdź i pogadaj z nim. Też był tylko dzieckiem. Boże jak ja bym miała patrzeć na chłopaków, którzy dokuczaki mi w podstawówce to bym, żadnemu "cześć," nie mówiła albo uciekła za granicę.

Gość gość
nie nawiazuj z nim kontaktu, smiec sie nie zmienia najlepiej jezdzij innym busem lub srodkiem transportu i tyle

Gość gość
Zignoruj go. Nie może ani trochę pokazać, że się go boisz bo od razu będzie miał nad tobą przewage.