Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzeczony mnie poparzył co dalej

Polecane posty

Gość gość

d paru dni mam wielki problem. Mój narzeczony którego bardzo (mimo wszystko) kocham, zrobił mi straszną krzywdę. Zobaczył mnie w towarzystwie koleżanki i jej męża. Stwierdził, że pewnie z kumpelą wyrywamy facetów. Pokłóciliśmy się i myślałam, że się uspokoił, ale w nocy, kiedy spałam, wsadził mi do pochwy tampon nasączony odkamieniaczem do dzbanków. Gdy się obudziłam, miałam strasznie poparzone krocze, byłam na pogotowiu, dali mi leki, maści. Cierpię i to nie tylko dlatego, że czuję ból. Zostałam psychicznie skrzywdzona. Wyrzuciłam jarka z domu, ale ciągle go kocham i tak naprawdę chcę z nim być. czy to rozsądne? Jak myślicie?"

Gość gość
Rozsadnie jest isc na policje z tym przeciez on za to wyrok dostanie

Gość gość
Hahaha xD Jakbyś była dziewcią to by nie wsadził xD

Gość gość
Jesli to nie prowo to Ty chyba jestes nienormalna ze chcesz byc z nim nadal. To jakis totalny psychol i popapraniec.

Gość gość
błagaj go o przebaczenie, może ci wybaczy :D

Gość gość
To jest rozsądne nadal z nim być. I przeproś go za wyrządzoną Tobie krzywdę. On to zrobił z miłości!!! Nie bądź jednak zdziwiona gdy obleje Cię żrącym kwasem. Warto tak bezkrytycznie kochać męskie portki? Sama sobie odpowiedz.

Gość gość
durne prowo , juz widze jak ci Jarek wsadza tampon do c**y na spiocha a ty nie czujesz , wiesz jaki piekacy bol bys poczula odrazu , pod sufit bys leciala a nie przespala spokojnie cala noc