Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie zadawaj niewygodnych pytań...

Polecane posty

Gość gość

...bo będziesz cierpieć tak jak ja teraz :( Szczególnie nie warto wypytywać o byłe. Niestety ja za bardzo ciągnęłam za język mojego chłopaka i teraz się borykam. Ostatnio sobie żartowaliśmy, że mój chłopak nie widzi poza mną świata i jakoś tak głupio sprowadziłam rozmowę, że spytałam czy myśli jeszcze o swoich byłych. Na początku chciał się wykręcić, ale potem przyznał, że czasami wspomina. Nie wiem teraz co myśleć o tym :( Czy on mnie mniej kocha? Czy gdyby któraś z nich się do niego odezwała ja poszłabym w odstawkę? :( Czy o nich marzy, tęskni, a ja jestem na wyciągnięcie ręki, więc nie idealizuje mnie tak jak ich? Boli mnie to :(

Gość gość
Ile masz lat? To normalne, że ktoś myśli o osobach z przeszłości. Nie znaczy to, że chcieliby wrócić. To po prostu wspomnienia

Gość gość
ja jako romantyczka odpowiadam ze nie pamiętam zadnych kolesi z przeszłości i tak jest,nic dla mnie nie znaczą i mi latają koło pióra,jest tylko jeden w mojej głowie,jakbys trafiła na romantyczka tez by miał jak ja ,ale jestes ze zwykłym wiec tak jest,tez sobie wspominaj byłych i ich k***sy i bedzie ci lepiej:-) a tak w ogole mało kolesi wie co się odpowiada :-) ukochanej zeby było suuuper

Gość gość
i możesz być raczej spokojna,"że wspominają"- to odpowiadają niewinni realnie,moi byli dobijają się do mnie więc musze być drastyczna i lojalna nawet w myślach a u wspominających jest- było minęło,ale i tak to kiepska odpowiedz dla swojej kobiety

Gość gość
mam nadzieje że masz byłych ,możesz mu czasem powspominac na głos jaki był maciek albo tomek ,powzdychać :-) może załapie ale wątpie

Gość gość
Bardzo niefajna odpowiedź. Mógł powiedzieć "ależ skarbie jesteś całym moim światem". To oczywiste, że zawsze są wspomnienia i kazdy to wie, ale kobieta chce usłyszeć coś miłego tak, żeby czuła się wyjątkowa i jedyna. Nie wszyscy to rozumieją :O

Gość gość
a wiecie jak by było fajnie miec takiego dla którego realnie jesteście całym światem a inne wypowietrzyły się z mózgownicy? :-) to sobie takiego poszukajcie :-) zamiast się zamartwiac ,nigdy nie kochajcie bardziej ,lepiej być wiedzmą niedobrą niż smętną nr 5

Gość gość
gość dziś Tak mam, ale nigdy nie wpadłabym na to, żeby udzielić takiej odpowiedzi :( Obróciłabym to w żart lub powiedziała " co to za głupie pytania zadajesz, teraz myślę tylko o Tobie".

Gość gość
właśnie to dlatego że to sa głupole :-) dlatego bądzcie ich odbiciem i wspominajcie im fiuty innych ,i role się odwrócą

Gość gość
zrób sobie katolog zdjęć z byłymi i oglądaj wieczorami przy herbatce ,jak coś będzie marudzić powiedz że to tylko wspomnienia

Gość gośćzołza
ja bym się puściła za taką odpowiedz

Gość gość
Najgorsze jest to, że on nie rozumiał o co chodzi i musiałam mu to wytłumaczyć. Nie chcę się na nim perfidnie mścić, ale on czasami udziela takich niezgrabnych odpowiedzi. Na początku naszej znajomości prawił mi komplementy i nigdy by tak nie odpowiedział, a teraz komplementy wyparowały, a w ich miejscu pojawiła się "szczerość", którą in sobie ponoć ceni.

Gość gość
jakie mścić ,tylko mu poszerzysz zdolności współodczuwania,a to cenna cecha

Gość gość
To by było sztuczne. Nie jestem z tych które opowiadają o byłych. A on nie zadaje pytań, które są niebezpieczne :(

Gość gość
delikatniutka jesteś ,to mu rozbij talerz na łepetynie,i powiedz ze to za wspomnienia i idz z kolegą na piwo,zmięknie zobaczysz

Gość gość
:) muszę ćwiczyć silną wolę, żeby nie mieć serca na dłoni. Ktoś poradzi jak? Może jak będę trochę bardziej zdystansowana to zacznie się martwić i bardziej dbać o to jaki jest w obejściu? To nie jest zły chłopak, ktory woli piwko i kolegów. Nic z tych rzeczy. On jest czasami dziwny i nie potrafi mówić o uczuciach.

Gość gość
przede wszystkim musi być z tej samej bajki co ty,potem trzeba się dotrzeć u jednych jest łagodnie u innych sa nawet dziury w ścianach ,zamiast zdystansowania polecam jasne przekazy :-)

Gość gość
Za taką niewinną i szczerą odpowiedź tyle krytyki ? Ma kłamać tak ? , no pięknie .

Gość gość
nie ,powinien jej powiedziec że najlepsza w seksie była ania zgodnie z prawdą :-)

Gość gość
zapytaj go czy wspomina je w trakcie seksu z tobą

Gość gość
prawdziwy znawca bab zawsze powie że przy tobie zaczęło się jego życie :-)

Gość gość
21.24 Najlepiej go zapytać jak będzie cholernie bolał go ząb ,wtedy na pewno naprawdę powie.Czemu nie tak?

Gość gość
Jak chce usłyszeć, że byłe były lepsze to niech pyta :classic_cool:

Gość gość
Nie chodzi o kłamstwo, ale o umiejętność takiej odpowiedzi, żeby dopieścić swoją kobietę :)

Gość gość
Tym bardziej, że ta rozmowa była żartobliwa, a on ją popsuł:(

Gość gość
zarywał do mnie jeden taki zapytałam czy by oglądał się za innymi przy swojej ,powiedział że nie widzi w tym nic złego ,powiedziałam co myślę i tyle mnie widział ,i tak robiłam za każdym razem ,mam specjalny zestaw pytań ,tylko jedna osoba go przeszła :-)

Gość gość
Zwiąże się taka jedna z drugą z "motylkiem" a później narzeka i się żali :O

Gość gość
Pieszczenie kłamstwem? A takie realne , blask świecy ,pieści ją całą.....

Gość gość
Proszę wybierać . które?

Gość gość
ale nie o ząbek chodziło i nie o pytanie w trakcie tylko kiedy indziej ,po to żeby zaczął analizować kiedy wspomina i żeby zaczęło mu się chcieć rzygac już od tego tematu,zamęczaj go pytaniami ,ile wspomina jak często w jakich porach,i pożałuje że w ogóle pisnął o tym